Jelena. parašė:
Aš ir galvoju, kad neigiamas tas antras... Bet galvojau, gal aš čia kažko nesuprantu.
Neigiamas tikrai 😏
Jelena. parašė:
Aš ir galvoju, kad neigiamas tas antras... Bet galvojau, gal aš čia kažko nesuprantu.
Neigiamas tikrai 😏
Baby14 parašė:
Neigiamas tikrai 😏
Atsiprasau merginos , is tos laimes ne ta ikeliau. Buvau jau pas daktaryte patvirtino nestuma. Aciu visom❤️
Sveikos merginos, aš su tokiu klausimu, kad galbūt jūs man patarsite ir nuraminsite. Esu 18iolikos ir turiu lytinius santykius su savo draugu. Būna dienų, kai nesisaugojam, bet esu užtikrinta, kad ištraukia viską laiku. Mano ciklas būna ~21dienos... Įsidarbinau į naują darbą, streso tikrai yra... O mėnesinės vėluoja 7 diena... Per tas septynias dienas vis jaučiu stiprius papilvės skausmus... speneliai labai sujautrėja, o internetu nelabai galima pasitikėti, nes kiek tik skaitau, tai ligos ir nėštumai.
Todėl ir noriu paklausti, gal jums buvo panaši situacija, nes skubotai rašytis pas ginekologę irgi nelabai noriu
felicijaa parašė:
Sveikos merginos, aš su tokiu klausimu, kad galbūt jūs man patarsite ir nuraminsite. Esu 18iolikos ir turiu lytinius santykius su savo draugu. Būna dienų, kai nesis…
tai testą pasidarykit, nebūtina iškart pas ginekologus lėkti
po tiek dienų tikrai jau parodys. O pastoti galima ir nuo priešspermio, retokai, bet galima. O gal nespėjo ištraukti ir šiek tiek ištryško. Bet tai tikrai nėra saugus mylėjimosi būdas, jei papildomai nesisaugote
felicijaa parašė:
Sveikos merginos, aš su tokiu klausimu, kad galbūt jūs man patarsite ir nuraminsite. Esu 18iolikos ir turiu lytinius santykius su savo draugu. Būna dienų, kai nesis…
Arba stresas, arba nėštumas. Tiesa, kažin, ar stresas pajautrina spenelius. Bet kokiu atveju, nusipirkite nėštumo testą. Jei jau turite intymių santykių, tai ir apie nėštumo testus laikas sužinoti.
felicijaa parašė:
Tai kadangi buvote tikra kad laiku viska padaro, tai turetumete buti tikra kad ne nestumas. O jeigu kilo toks klausimas, tai gal kita karta visgi bukite tikra del apsaugos?
felicijaa parašė:
Nuo streso gali būti kad veluoja, ir daug kas gali būti. O jei neramu darykites testą, registruokitės pas ginekologė. Niekas per galvą netrenks kad pasitikrinsite. Mano anita visada kas kelis metus tikrinasi.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai