felicijaa parašė:
Sveikos merginos, aš su tokiu klausimu, kad galbūt jūs man patarsite ir nuraminsite. Esu 18iolikos ir turiu lytinius santykius su savo draugu. Būna dienų, kai nesis…
Nors ir ištraukia galit pastoti drąsiai
felicijaa parašė:
Sveikos merginos, aš su tokiu klausimu, kad galbūt jūs man patarsite ir nuraminsite. Esu 18iolikos ir turiu lytinius santykius su savo draugu. Būna dienų, kai nesis…
Nors ir ištraukia galit pastoti drąsiai
felicijaa parašė:
Puikiai žinau apie apsaugas ir pasekmes. Bet tik norėjau pasiklausti pas jus patarimų ir galbūt asmeninių istorijų panašių į manoNereikia iškarto kritikuoti ;) …
Jūs norite sužinoti, ar laukiatės, ar pasiklausyti kitų istorijų? Manoji - man 34 m., nesisaugojome gal 2 ar 3 k. Atrodė, kokia tikimybė, kad užkibs. Na tai va, 26 sav. laukiuosi. Žinau tokių, kur ir po 1 k. "užkibo". Žinau, kur metus ar kelis kasdien užsiiminėjo seksu, kad tik pastoti. Istorijų yra įvairių. Niekas čia nežino, kas ten pas Jus buvo - baigė, nebaigė, nėščia ar nenėščia. Ir pasakojimai, kaip kitos pastojo, nieko Jūsų gyvenime neišspręs. Tad elkitės brandžiai ir atlikite nėštumo testą (man asmeniškai atrodo, kad gaišti laiko ir mėtyti pinigų kraujo tyrimams kol kas neverta), o vėliau, priklausomai nuo rezultatų, rasite atsakymą, ką daryti. Paneigti ar patvirtinti Jūsų nėštumo niekas forume negalės, o pasakymas "noriu išgirsti panašių istorijų" man skamba kažaip net ir keistokai Jūsų situacijoje.
felicijaa parašė:
Jei ir buvo panašių situacijų tai manau kiekviena pasidarem nėštumo testą ir neklausinejom kitų laukiuosi ar ne. Iš akių gi nepamatys niekas tokio dalyko. O mėnesinės gali vėluoti dėl daugelio priežasčių. O tas vėlavimas gali būti priežastis užsirašyti ginekologo konsultacijai ir t.t.
Sveikos mergaitės, šiandien turėtų prasidėti mm kol kas jų nėra, geriu nuo šių metų pradžios bromkriptiną kuris jau kaip ir sureguliavęs ciklą. NT dariausi jau nuo 11 dpo kiekvieną dieną visi su vaiduokliai po to išdziūvimas dar ryškesnis. Bet patys testo atsakymai tik pasidarius ne ryškėja su kiekviena diena 🤔tik pasidarius testą po kokiu 1-2 min su šmėžuoja vaiduoklis 🙂nesuprantu jau eiti kraujo tyrimus darytis ar dar palaukti, implantacinio taip pat nebuvo arba aš nepastebėjau 🤔įkeliu testų nuotraukas
felicijaa parašė:
Nėštumo testą pasidarykit ir bus aišku. Jei ne nėščia, tai tada greičiausiai dėl streso vėluoja. Man dėl streso išvis buvo dingusios mėnesinės 7iems mėnesiams.
Nutrauktas lytinis aktas neapsaugo tikrai pilnai nuo nėštumo. Jūsų metų tikrai naudočiau papildomas apsaugos priemones.
Diamond2021 parašė:
Sveikos mergaitės, šiandien turėtų prasidėti mm kol kas jų nėra, geriu nuo šių metų pradžios bromkriptiną kuris jau kaip ir sureguliavęs ciklą. NT dariausi jau nuo …
Vaiduoklis reiškia teigiamą atsakymą. Jūs nėščia.
Jelena. parašė:
Vaiduoklis reiškia teigiamą atsakymą. Jūs nėščia.
Dėja susirgau 😭😭😭
Sveikos nebežinau ir galvot baigiau sirgti 05-28 ovuliacija vyko ankščiau žaidžiau su testukais turėjau nelabai saugu lytini akta siandien iš niekur nieko terliot pradėjo paskui paleido tokia tamsia srovele kraujo ir paskui vėl teplioja tamsiu kraujuku čia implantacija ar naujo ciklo pradžia
kažkaip nesitiki kad implantacija taip greit nes visur raso kelias dienas pries mėnesinės o mėnesinės dar tik už pusantros savaites
Aš111 parašė:
Sveikos nebežinau ir galvot baigiau sirgti 05-28 ovuliacija vyko ankščiau žaidžiau su testukais turėjau nelabai saugu lytini akta siandien iš niekur nieko terliot p…
Svarbu ne kada baigėt sirgti o kada pradėjot. Ar nėščia parodytų hcg tyrimas.
O ką čia ir galvoti? Jei nesisaugote, tai net nežinau kaip kyla klausimas ką čia ir galvoti
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai