ViNi parašė:
taip taip 30sav. labai idomu![]()
Kiek is viso echoskopu turejai?
ViNi parašė:
taip taip 30sav. labai idomu![]()
Aukselisss parašė:
3 echo, 1 buvo 6 sav .patvirtino nestuma, poto 12sav, ir 20 sav, tai jei viskas gerai laukia 30 sav.
ViNi parašė:
3 echo, 1 buvo 6 sav .patvirtino nestuma, poto 12sav, ir 20 sav, tai jei viskas gerai laukia 30 sav.
As jau ne nesuskaiciuoju kiek ju turejau. Truputi nestumas komplikuotas, tai ziurim ir ziurim
Aukselisss parašė:
As jau ne nesuskaiciuoju kiek ju turejau. Truputi nestumas komplikuotas, tai ziurim ir ziurim
man su pirmu buvo komplikuotas, labai daug laiko praleidau ligoninese ir lovos rezimai ir taip pat daug echo,bet viskas gerai
gerai ,kad ziuri as uz griezta kontrole nesciuju
ViNi parašė:
man su pirmu buvo komplikuotas, labai daug laiko praleidau ligoninese ir lovos rezimai ir taip pat daug echo,bet viskas geraigerai ,kad ziuri as uz griezt…
Aisku gerai. As nepriestarauju susitikti su leliuku
Justina242 parašė:
Sveikos, man iskilo klausimas, ar Klaipedoje galima gimdyti tik universitetineje ligonineje, ar yra ir dar kur nors? Pagal pincetas.lt raso, Uiversitetine, Jurinink…
Man atrodo kad tik vienoj vietoj gimdymo namai yra, ten prie Jurininku ligonines
kaatnesgandras parašė:
Esamos ir busimos mamytes kokias Klaipedoje zinote vaiku parduotuves?ir kur randasi? O gal uz Klaipedos pigiau kur butu galima kraiteli susipirkt?![]()
Hm maziukam tikrai gera kpkybe. Jei turi pinigeliu tai next. Man labai patinka vaiku pasaulis ten debrecene ten tikraidaug kas pigiau ir tikrai verta apsilankyti.
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai