Joyjoy parašė:
Naudojom, pastojant su abiem vaikais. Nezinau ar turejo kokios itakos, bet du vaikus pasidarem![]()
Ir kiek laiko naudojote prieš pastojimus?
Joyjoy parašė:
Naudojom, pastojant su abiem vaikais. Nezinau ar turejo kokios itakos, bet du vaikus pasidarem![]()
Ingridux parašė:
Su pirmu vaiku pastojau is trecio karto, su antru - is antro. Naudojom visus tuos menesius pakol pastojau
Joyjoy parašė:
Su pirmu vaiku pastojau is trecio karto, su antru - is antro. Naudojom visus tuos menesius pakol pastojau![]()
O naudojote tik vaisingomis dienomis?
Joyjoy parašė:
Su pirmu vaiku pastojau is trecio karto, su antru - is antro. Naudojom visus tuos menesius pakol pastojau![]()
o papildomai nevartojote kokių papildų ar vitaminų?
Joyjoy parašė:
Tai kaip suprantu, kai pradėjote planuoti, tai ir jau pirmame cikle naudojote lubrikantą?
Ingridux parašė:
Tai kaip suprantu, kai pradėjote planuoti, tai ir jau pirmame cikle naudojote lubrikantą?
Su pirmu vaiku geriau vitaminus Pregnacare Max, su antru Pregnace Original. Pirmame cikle naudojom paprasta lubrikanta- vaikas nesigavo, o jau antra cikla atradau ta specialu ir iskart pradejau naudot, bet irgi pirma menesi nesigavo, o trecia menesi pavyko. Na su antru vaiku iskart naudojom tik ta specialu lubrikanta ir is antro karto pavyko. Taip, naudojom tik vaisingumo dienomis, nes nevaisingomis dienomis tiesiog nereikejo - ilsejomes ir neseksavom
Kategoriška parašė:
Man šį mėn nepavyko. O tos kurios naudojot ir pavyko, tai jūs į vidų jį leidotės ir 15 min laukėt , nes mano tai be aplikatoriaus.
Matau, kad Jūs nėsčia, tai pavyko pastoti tą mėnesį, kai naudojote lubrikantą?
Kemille parašė:
Man irgi idomuas si menesi pradejau ji naudot, tai uz savaites suzinosim rezultatus
manau sansa padidina tikrai, bent jau tom, kurioms nera tiek daug vaising…
Daugumai pasisakiusiųjų pavyko iš pirmo karto pastoti, kai naudojo šį lubrikantą. Manau, kad jei nėra rimtų problemų, tai tikrai padidina tikimybę pastoti
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai