Ingridux parašė:
Daugumai pasisakiusiųjų pavyko iš pirmo karto pastoti, kai naudojo šį lubrikantą. Manau, kad jei nėra rimtų problemų, tai tikrai padidina tikimybę pastoti :)…
Na tikekimes taip ir bus
Linkiu tau to ;)
Ingridux parašė:
Daugumai pasisakiusiųjų pavyko iš pirmo karto pastoti, kai naudojo šį lubrikantą. Manau, kad jei nėra rimtų problemų, tai tikrai padidina tikimybę pastoti :)…
Na tikekimes taip ir bus
Linkiu tau to ;)
Kemille parašė:
Na tikekimes taip ir busLinkiu tau to ;)
Ir aš tau linkiu, kad šis ciklas būtų sėkmingas
man vaisingos dienos dar tik prasidės savaitės pabaigoje
Ingridux parašė:
Ir aš tau linkiu, kad šis ciklas būtų sėkmingasman vaisingos dienos dar tik prasidės savaitės pabaigoje
![]()
Prireiks ;) Tai darbuokites ir anksciau ;) na man 6dpo, tai nebetaip ilgau laukt rezultatu
deite parašė:
Sveikos, gal kuriai buvo, kad panaudojus si lubrikanta po potos dienu jaustusi diskomfortas? Man toks jausmas, lyg lyt. lupos patine, nelabai maloniai trinasi i kel…
Kad lubrikantas sukeltų būtent tokį šalutinį poveikį tai nemanau.... Patinusios lyt lūpos gali būti nuo oralinio ar paties sekso sueities... Nežinau 100% bet vis tiek iš karto ar po nakties einat praustis viską juk nuplaunat... Manyčiau kad reikia stebėti jei kartosis mažą kas... Gal kokia sudedamoji dalis jūsų organizmui netinka
Sveikos. Parduodu Conceive plus pakuotę (8vnt po 4 g + 2 vnt dovanų). Galioja iki 2021 11 mėn. Mums jau nebereikia, nes pavyko pagauti gandriuką
Vaistinėje kaina už pakuotę (8vnt) 12,49 eur, o aš parduočiau pakuotę 8 vnt/ 4 g plius 2 vnt/4 g dovanų už 8 eur
Susidomėjusios rašykite asmeninę žinutę ;)
ViltisButiMama parašė:
Sveikos. Parduodu Conceive plus pakuotę (8vnt po 4 g + 2 vnt dovanų). Galioja iki 2021 11 mėn. Mums jau nebereikia, nes pavyko pagauti gandriukąVaistinėje kaina…
Sveiki, naudojant šį lubrikantą pavyko pastoti?
Ingridux parašė:
Sveiki, naudojant šį lubrikantą pavyko pastoti?![]()
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai