VasareVilte parašė:
Ačiū, KOROLE ;) kankinuosi su internetu. Niekaip nepavyksta visko įkeltiMan tos rožės ir labai... Romantiška. Keliu dar, jei pavyks...
maciau tavo puslapiuka,tai superinis
VasareVilte parašė:
Ačiū, KOROLE ;) kankinuosi su internetu. Niekaip nepavyksta visko įkeltiMan tos rožės ir labai... Romantiška. Keliu dar, jei pavyks...
maciau tavo puslapiuka,tai superinis
KOROLĖ parašė:
maciau tavo puslapiuka,tai superinis![]()
kur galeciau rasti vasares viltes puslapiuka?
labai grazus darbai, noriu ir as paziuret
@@@9 parašė:
kur galeciau rasti vasares viltes puslapiuka?labai grazus darbai, noriu ir as paziuret
oi net nzn kaip as ten radau:),ji pas mane drauguos fb,tai ir uztikau kazkaip:),gal pas ja tiesiogiai paprasyk nuoruodos,nes tikrai yra i ka paziuret
www.1001dovana.lt mano puslapis. Ten yra nuoroda paslėpta "darbų galerija" . Tada atsidarys flickr su darbais išskirstytais į albumus. Ačiū jums už pagyras ;)
saulelydis1 parašė:
VasareVilte labai grazu,maciau darbus cia.Turiu klausima,jei noriu dekoruot taures kad plaut galima butu,man reikia dengti kazkuo?kuo lakuoti?
![]()
Yra specialūs klijai stiklui, pircelianui. Jais klijuoji ir kaitini. Būna instrukcija. Kitos dar tais klijais lakuoja. Tokio kaip spec lako nėra. Db turiu kaip tik užsakymą 12 puodelių. Tai palauk mano rezultato
gal klaidų pridirbsiu, galėsi iš jų pasimokinti
VasareVilte parašė:
Yra specialūs klijai stiklui, pircelianui. Jais klijuoji ir kaitini. Būna instrukcija. Kitos dar tais klijais lakuoja. Tokio kaip spec lako nėra. Db turiu kaip tik…
Aciu :).Man drauge paprase tauriu,bet noreciau kad plaut galetu
VasareVilte parašė:
Dvikomponenčiu? Laku 2 užtepėt 2 sluoksnius kažkur... Juo tiksliai tik ant 1 sluoksnio tepti. O šiaip... Dar palakuoti gal reikėtų. Bet aiškiau būtų jei foto įkelt…
su laku 2 tik viena sluoksni reikia tepti?
ir dar klausimelis is kur perkat net nzn kaip tiksliai vadinasi bet tas daiktas kur uzklijuota servetele pvz galima islyginta?
ruoliukas ar kaip jis vadinasi? ypac tos kas ne lt gyvenat, idomu butu suzinot, aciu
saulelydis1 parašė:
Aciu :).Man drauge paprase tauriu,bet noreciau kad plaut galetu
Plauti galima. Indaplovėje tik nederėtų ;)
@@@9 parašė:
su laku 2 tik viena sluoksni reikia tepti?
ir dar klausimelis is kur perkat net nzn kaip tiksliai vadinasi bet tas daiktas ku…
Taip 2 laku kaip ir 1 tepam po vieną sluoksnį ;)
Kas per ruliukas? Čia klijuojant lygina?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai