Dominica_1 parašė:
Greiciausiai, kad hormonai bus sudurniave. Sutvarkysite ir viskas bus gerai! Sekmes Jums!![]()
A s ir taip manau uz tai ir nesiseka ..
Dominica_1 parašė:
Greiciausiai, kad hormonai bus sudurniave. Sutvarkysite ir viskas bus gerai! Sekmes Jums!![]()
A s ir taip manau uz tai ir nesiseka ..
Dominica_1 parašė:
Laba diena! Gal kartais yra vartojanciu duphaston ir pastojusiu? As geriu ji ryte ir vakare, siandien 10ta diena. Tureciau nutraukt, bet NT vaiduokliauja. Ginekolog…
Jokiais būdais nenutraukit ? jei darysit hgc tai ir prg būtinai pasidarykit ?
Dominica_1 parašė:
Laba diena! Gal kartais yra vartojanciu duphaston ir pastojusiu? As geriu ji ryte ir vakare, siandien 10ta diena. Tureciau nutraukt, bet NT vaiduokliauja. Ginekolog…
Jokiu budu nenutraukit dupho vartojimo
sveikos, merginos, reikia patarimu ir pamastymu. geriau duphastona ir pavyko pastoti (5 savaites), bet siandien ant wc popieriaus pastebejau tokio kaip rozinio kraujuko lyg. negryno raudono, o tik svelniai rozinio ir ne kiekviena karta apsilankius wc. pas gydytoja tik penktadieni. nezinau ka galvot. pasigooglinau, kad lyg ir normalu pacioj pradzioj jeigu nera jokiu dideliu skausmu ir pan. gal esat susidurusios? duphastona geriu ryte ir vakare, vartojimo nenutraukiau
Labas vakaras visoms
situacija tokia, pirmą ciklą sugėriau dufą, atėjo mm po 3dienų po sugėrimo, viskas ok. O va antrą dieną po mm, tai yra 7ciklo dieną, nenormaliai sujautrėjo krūtinė, speneliai tapo skaudūs ir lyg padidėję, taip pat nepaaiškinamas jausmas apėmė pilvo apačią - lyg jautru, lyg spaudžia, lyg spazmuoja.. sugalvojau ot pasidaryt, o jis pyst ir teigiamas
ta prasme normaliai, ryškiai teigiamas
paminėsiu, kad dufą man išrašė dėl labai, labai nereguliarių mėnesinių(40-70d). Ovuliacija kada įvykdavo irgi neaišku, nes tiesiog būdavo neįmanoma nuspėti. Bet nemanau, kad vykdavo šitaip anksti... tarp kitko, šiandien ot pakartojau, tai irgi ryškokas, bet ne toks ryškus kaip vakar. Taip pat šnd pastebėjau KB.
Žodžiu, likau visiškai nesupratus
Ką manot merginos? Ar įmanoma ovuliacija šitaip anksti? Ar čia organizmas šėlioja dėl dufo?
dosni parašė:
Labas vakaras visomssituacija tokia, pirmą ciklą sugėriau dufą, atėjo mm po 3dienų po sugėrimo, viskas ok. O va antrą dieną po mm, tai yra 7ciklo dieną, nenorma…
tikrai galima ov sitaip anksti
kibkit i darbus ir gal pagausit leliuka
laukiantistebuklo parašė:
tikrai galima ov sitaip ankstikibkit i darbus ir gal pagausit leliuka
O tada klausimėlis, jeigu dabar ovuliacija buvo, tai kada tą dufą gert? Ar kaip paskyrė ginė, 16CD, ar priskaičiuot 6DPO, ir tada? Na nes maždaug 6DPO implantacija...
dosni parašė:
O tada klausimėlis, jeigu dabar ovuliacija buvo, tai kada tą dufą gert? Ar kaip paskyrė ginė, 16CD, ar priskaičiuot 6DPO, ir tada? Na nes maždaug 6DPO implantacija.…
duphastona reikia gerti po ovuliacijos praejus porai dienu.tai kokia 2-3DPO
laukiantistebuklo parašė:
duphastona reikia gerti po ovuliacijos praejus porai dienu.tai kokia 2-3DPO
Ačiū
Sveikos,gal kas gali man patarti,zodziu paskutines mm buvo spalio 11d ,turejau uzdegima issigydziau ir iki pat siol neatsiranda mm,penktadieni buvau pas gine,mane patikrino sako uzdegimu nera,ir israse duphastona gerti,as pradejau klausineti ar jis nenuslopins ov ,ji man atsake ,kad kol nera menesiniu tiketina ir kad ov nera,tai sake gerti dufa jau nuo penktadienio 10 dienu,bet as jo negavau nusipirkti tai dar negeriau,ir sugalvojau pamatuoti bt,zodziu antradieni buvo 37,vakar jau 36,7 ir siand 36,7, matavau kiekviena ryta ta pacia valanda,gal kas turi kokiu patarimu kada ta dufa pradeti gerti? Aciu kas netinges atsakyti
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai