MonMaur parašė:
menesinems issaukti gal ir pakanka, nezinua. menesines pas mane budavo. man tik endometrioze reikejo sutvarkyt
Kaip jum pasireiske endometrioze?
MonMaur parašė:
menesinems issaukti gal ir pakanka, nezinua. menesines pas mane budavo. man tik endometrioze reikejo sutvarkyt
gagne parašė:
Po kiek tableciu per diena geriat?
Man budavo, kad baigus gerti tik po 14 d prasidedavo, bet tada po 1 tablete geriau…
Geriu po 2 tabletes, kaip ir jūs
Kacita29 parašė:
labai skausmingos ir gausios menesines, kraujavimas vidury ciklo. plius labai ilgai negalejau pastoti
MonMaur parašė:
labai skausmingos ir gausios menesines, kraujavimas vidury ciklo. plius labai ilgai negalejau pastoti
man taip ner ..buna trumpos bet neskausmingos tik tiek kad nereguliarios man mm daugiau tai nieko
Kacita29 parašė:
man taip ner ..buna trumpos bet neskausmingos tik tiek kad nereguliarios man mm daugiau tai nieko
duphastonas sureguliuos, viskas bus gerai
raimuzer parašė:
Sveikos mamytes noriu pasmalsauti gal kuriai gyd. Buvo paskyrusi duphaston kad but lengviau pastoti kaip jums sekesi ar pavyko...
raimuzer parašė:
Sveikos mamytes noriu pasmalsauti gal kuriai gyd. Buvo paskyrusi duphaston kad but lengviau pastoti kaip jums sekesi ar pavyko...
Man sitas tabletes skyre 5sav nestumo ir reikejo vartoti iki 14sav. Kaip supratau, tai islaike mazyle vietoj. Pries tai turejau 2 persileidimus
Rebek4 parašė:
Man sitas tabletes skyre 5sav nestumo ir reikejo vartoti iki 14sav. Kaip supratau, tai islaike mazyle vietoj. Pries tai turejau 2 persileidimus
Mano irgi tokia pati situacija buvo
kirute parašė:
Mano irgi tokia pati situacija buvo![]()
Pirmi du nestumai nutruko ties 6sav, va su paskutiniu begau dar net nebudama tikra, kad laukiuosi. Vos vos pamate ta "demele". Duphastonas (nesu isitikinusi) kazkoks hormonas, kurio matyt truksta naturaliai organizmui palaikyti nestuma (bent jau kaip as suprantu) bet vos pradejus jy vartoti vemiau toliau nei maciau.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai