BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikiisiterpsiu trumpam, ar baigus gert kaip nustate gyditoja pasidaryt NT testa patariat?
Butinai reikia ji pasidaryti
BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikiisiterpsiu trumpam, ar baigus gert kaip nustate gyditoja pasidaryt NT testa patariat?
Butinai reikia ji pasidaryti
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš pas tą gydytoją išvis ėjau net ne dėl totik dėl siuntimo
norėjau pas Klimą, o gavosi kaip gavosi
man kitos nedavė dufo. Net vk.. sakė pakanka tos mano …
Tai kiek trunka jums antra faze?
laukiantistebuklo parašė:
Tai kiek trunka jums antra faze?
Susirgdavau 10-11-12 dpo jau.
GyvenantiPuikiai parašė:
Susirgdavau 10-11-12 dpo jau.
Anksti. Leliukas gali ir nespeti isitvirtinti
laukiantistebuklo parašė:
Anksti. Leliukas gali ir nespeti isitvirtinti
Tai vat. O man vk sakė (buvau pas kelias) ir pas vieną, kurios sritis padėti pastoti, kad pakanka, nes apvaisinta kiaušialastė ilgina ciklą ir tram param. Tai galvoju einu pas paprastą ginę siuntimo pas Klimą. Tai ji sako o kam tas Klimas, aš ir taip negaliu duot siuntimų paprastai (tikrina gal labai), išrašau dufą ir ilginam ciklą. Tai išėjau laiminga. Aną ciklą dufas nepadėjo. O va šitą jau jau ilgiau. Jau šiandien 12 dpo. Todėl ir noriu bent iki ryt nutempti. Kad bent 13 dpo bus. Tada kitas ciklas gal dar ilgesnis jau bus.
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai vat. O man vk sakė (buvau pas kelias) ir pas vieną, kurios sritis padėti pastoti, kad pakanka, nes apvaisinta kiaušialastė ilgina ciklą ir tram param. Tai galvo…
O jūs tikra, kad Klimas jums padės? Supras, ko norite?
Jis labai savotiškas ginekologas... Labai.
giedrulisimo parašė:
O jūs tikra, kad Klimas jums padės? Supras, ko norite?
Jis labai savotiškas ginekologas... Labai.
Tai va kad negavau siuntimo pas jį... ir jau sakė, kad pas jį nelabai verta. Tai dabar ginė jau davė, ko siekiau
Ames parašė:
Dufą reikia gerti būtinai bent 3ciklus. Nes nuo vieno karto gali nepadėti prailginti.
Taip, man pirmo neprailgino
o dabar jau antras ciklas prailgėjo
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai vat. O man vk sakė (buvau pas kelias) ir pas vieną, kurios sritis padėti pastoti, kad pakanka, nes apvaisinta kiaušialastė ilgina ciklą ir tram param. Tai galvo…
Kiek dienu dufa geriat?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai