DaivaMi parašė:
Aciu uz atsakyma! Bandysiu ir as saviskiai prisiskambinti, kad ramiau ant sirdies butu. O tai dabar pasimetus jauciuos kazkaip![]()
zinoma paskambinkit pasikalbesit , patars kaip ka daryt , as tai HCG ir progesterona vaziavau daryt;)
DaivaMi parašė:
Aciu uz atsakyma! Bandysiu ir as saviskiai prisiskambinti, kad ramiau ant sirdies butu. O tai dabar pasimetus jauciuos kazkaip![]()
zinoma paskambinkit pasikalbesit , patars kaip ka daryt , as tai HCG ir progesterona vaziavau daryt;)
DaivaMi parašė:
Sveikos! Iki mm yra kazkur 4dienos. Kadangi geriu duphaston, nustojus ji gerti pasidariau NT. Ir ismete vaiduokli (tas pjuvis, tai cia mano atidarinejomo su peiliu …
Sveika. Sveikinu!
Gerkit toliau ir kartokit testa. As dar vietoj jusu pasidaryciau prg, kad zinoti, ar uztenka duphastono dozes
Ar geret dufa taip kaip gydytoja israse nuo 15cd, ar seket ov su ot ir tik po ov geret dufa?
DaivaMi parašė:
Sveikos! Iki mm yra kazkur 4dienos. Kadangi geriu duphaston, nustojus ji gerti pasidariau NT. Ir ismete vaiduokli (tas pjuvis, tai cia mano atidarinejomo su peiliu …
Labuka, o jus gerdavot po 1 tablete per diena ar po 2?
panteriuke123 parašė:
Labuka, o jus gerdavot po 1 tablete per diena ar po 2?
Sveika, man ginekologe buvo paskyrus po 1. Bet cia visoms skirtingai, manau.
DaivaMi parašė:
Sveika, man ginekologe buvo paskyrus po 1. Bet cia visoms skirtingai, manau.![]()
Man taip pat po 1, prasiausi tyrimu progesterono,kad aiskiau butu, bet nedare atseit daro tik pravaciose klinikose...tai likau nesupratus, liepe gerti nuo 16 cd 3 men
panteriuke123 parašė:
Man taip pat po 1, prasiausi tyrimu progesterono,kad aiskiau butu, bet nedare atseit daro tik pravaciose klinikose...tai likau nesupratus, liepe gerti nuo 16 cd 3 m…
O del ko jums paskyre gerti?
mokaa parašė:
O del ko jums paskyre gerti?
Issireguliavusios menesines, ir ilgokai nepastoju....
panteriuke123 parašė:
Issireguliavusios menesines, ir ilgokai nepastoju....
O hormonu tyrimu daretes?
mokaa parašė:
O hormonu tyrimu daretes?
Prasiausi, bet sake tokius tyrimus daro tik privaciai...
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai