Beje, nuo kitų metų kurie dar nemokamai dalino, jau privalės tik parduoti:
https://www.vz.lt/sektoriai/pramone/2016/06/16/maiseliai-bus-apmokestinti-nuo-2019-uju
Beje, nuo kitų metų kurie dar nemokamai dalino, jau privalės tik parduoti:
https://www.vz.lt/sektoriai/pramone/2016/06/16/maiseliai-bus-apmokestinti-nuo-2019-uju
.irisiukas. parašė:
O dar pigiau geles bazese pirkti - iz 6€ butumet 10 roziu kaip niekur nupirkus![]()
Tik kad iki baziu vaziuot butu brangiau iseje
dar kaune pozeminej senamiesty pigios geles budavo...
Sunflower_sky parašė:
Aš šiuos neseniai žiūrėjau, galvojau pirkti ar ne. Išties, labai gražūs☺
O mes vietoj siuksliu maisu naudojame - ir siuksliu maisai pasitaupo, ir namuose tu maiseliu nekl kalnai
Ringailiux parašė:
Mes turim iš mano tėvų su siuntiniu (juose buvo supakuota viskas) gavę tris didelius, labai tvirtus ir patvarius Lidl maišus, tai juos visada imam su savim. Jei rei…
O tai kaip jums juos kasuose pasveria?
mulier parašė:
As tik LOQI firmos medziaginius naudoju. Grazus, stilingi, erdvus. Svori islaiko iki 25 kg, labai kokybiski, lengvuciai. Rankinej turiu 3 vnt. Vienas maiselis ja…
Kam cia vaidenasi REKLAMINIS BRUKALAS?
Megstu konkretuma ir tiek, o ne abstrakciai. Klause mamyte Sunflower visu kokius maisiukus apsipirkimui naudojam. Jei kazka atrandu kokybisko, tai ir parasau. Tikrai man nesvarbu kiek kas siuos maiselius naudoja
Sunflower_sky parašė:
Aš šiuos neseniai žiūrėjau, galvojau pirkti ar ne. Išties, labai gražūs☺
Turiu ir 5 vnt medziaginius kinietiskus maisiukus, ir visi iki vieno per siules isplyso. Nera ka siuti, nepatikimi, galiu benesant per kita vieta ir produktus pamesti
Kainavo po 1 dol . Reiskias 5 dol jau i bala.
Astartė parašė:
O yra bent viena parduotuvė, kuri nemokamai dalina plastikinius maišelius? Vaistinėse visose moku, knygynuose moku, supermarketuose moku, batų parduotuvėse moku (ba…
Dabar galvoju, o kam Jus uz tuos maisiukus mokat? Pasakot is anksto, aciu, maiselio nereikia, turiu savo ir viskas. Tikrai nebijokit atsisakyti.
.irisiukas. parašė:
O tai kaip jums juos kasuose pasveria?![]()
Laisvai, gi uždeda ant svarstyklių ir viskas
Aš dažnai einu į parduotuvę, ji už 5 min nuo namų, tad neperku 3 kg obuolių - pasiimu kokius 6 ir jie telpa ant tų svarstyklių. Bananai laikosi ir taip krūvoj, paprikų, cukinijų, kalafijorų ir t.t. perku po 1-2, tai viskas telpa pasvert. Tik bulves kai perku įdedu į maišiuką, nes pastebėjau, kad nuo jų pribyra žemių ir pardavėjai sukeliu problemų, nes po to jai tenka šlapiu skudurėliu kruopščiai valyt visą tą gumini prekių diržą.
mulier parašė:
O ar pasilenkiat paimti pinigu nuo saligatvio ir t.t. Kiek daugiausiai esat rade? Yra toks tikejimas, rasta moneta reikia atiduoti salia esanciam zmogui, kad radusi…
Oi, pamenu, kartą užsigalvojusi ėjau, mečiau žvilgsnį žemėn ir matau kažkokį popierių. Pagalvojau, keista šiukšlė, o ten buvo 50 litų, tik po kelių min suvokiau ką mačiau? Bet neimu pinigų taip rastų, o ir nelabai randu?
mulier parašė:
Dabar galvoju, o kam Jus uz tuos maisiukus mokat? Pasakot is anksto, aciu, maiselio nereikia, turiu savo ir viskas. Tikrai nebijokit atsisakyti.
Aš tai nematau problemos susimokėti. Tiesiog mane nustebino kad dar kažkur nemokamai duoda.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai