Kristina9105 parašė:
Ne jums, ikele cia mane is kitur
Kristina9105 parašė:
Ne jums, ikele cia mane is kitur
simuska parašė:
Drisciau papriestarauti,ji nori gauti tai kas jai nepriklauso,o ne kas priklauso,o tai jau yra nusikaltimas,uz kuri baudziama.
paduok dabar i tesma mane,dieve mano nebebukit juokingos,ir geriau uzsiimkit naudinga veikla negu cia teisybe irdodynejusios,,
kekvieno savas reikalas kiek pinigu gauna ir kuom naudojasi,,dar karta sakau cia tema del pasalpu,todel ir klausi tuo butent klausimu...
ak tikrai ta musu tauta,,
Niekam tu cia neidomi,bet neieskok kvailu.Niekam negaila kad tu tas pasalpas gauni kaip vienisa,bet jei meluoji tai meluok iki galo,o vaikus gimdyti reikia tada kaip pagalvoji ar turesi kur ji palikti,o ne po gimdymo galvoti ka daryti.Anyway,sekmes,ziurek kad nepaskustu kokia pavydi drauge.
Viespatie kokiu nenormaliu dar zmoniu buna kurie iesko su*inei kaulo meluodamos
kam reikes tas supras
Norejau paklausti mamytes , vakar isunciau dokumentus del income support pasalpos,nes nebuvau idejus saviskio ir savo pasu kopijos ir va man iskilo klausimas, ant paso kopijos nelabai ryskei matos mano veidas , bet visi duomens puikiai matos, nieko tokio kazin?
jetau,koks neisprusimas,tai gerai,kad gaunat ir gaukit dar daugiau,cia niekas nieko nepavydi,bet tik nepamirskit,kad anksciau ar veliau juos reiks grazinti.aisku tada tas dziaugsmas bus kiek mazesnis,juk ir patarle sako,neverk pametes,bet nesidziauk rades.taip,kad cia near daugiau apie ka diskutuoti
simuska parašė:
Niekam tu cia neidomi,bet neieskok kvailu.Niekam negaila kad tu tas pasalpas gauni kaip vienisa,bet jei meluoji tai meluok iki galo,o vaikus gimdyti reikia tada kai…
Cia mano nuomene gink dieve nepulkit dabar ant manes
Nebejuokinkit ir palikit kristelaura ramybeje
padaret savo isvadas ir pasilikit ja sau nusprendet kad ji melage tai ir galvokit tyliai, nes jei ji nemelage tai numirsit is gedos uz atvirus pasisakymus :)dieve nu tikrai tauta visi tokie saziningi kol ju tai neleicia:)o kaip paliecia tai ir saziningumas dingsta:)
Eveliuuukas parašė:
Viespatie kokiu nenormaliu dar zmoniu buna kurie iesko su*inei kaulo meluodamoskam reikes tas supras
![]()
Kad nepriima dabar paraisku del income support kazkur skaiciau
editajon parašė:
Cia mano nuomene gink dieve nepulkit dabar ant manesNebejuokinkit ir palikit kristelaura ramybeje
padaret savo isvadas ir pasilikit ja sau nusprendet ka…
O jei ji melage,tai tada atleidziam visi,juk kas cia tokio,juk mamyte tingi dirbti o rubeliu nauju tai norisi.negaliu sita tema net diskutuoti,
simuska parašė:
O jei ji melage,tai tada atleidziam visi,juk kas cia tokio,juk mamyte tingi dirbti o rubeliu nauju tai norisi.negaliu sita tema net diskutuoti,
Ojeeeetus.. tai ir nebediskutuokit.. nekreipkit demesio ir viskas.. gyvenkit savo problemom, o ne kitu....
viskas baikim tokias nesamones,ir mane teisingai supraskit as nei ant vienos nevarau,o ir pati noreciau gauti kazka daugiau,tiesa pasakius buvau gavusi,tik veliau grazinau su kaupu,nes tikrai ne zmones kalti,o pati sistema mums leidzia truputi jais pasinauditi.tad mergytes geros dieneles
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai