Vabaliukas09 parašė:
Tu tai net nebaigus mokyklos kokiam kaime gyveni iš pašalpų nes iš išsilavinusios moters tokie žodžiai kaip iš tavo burnos nekrenta.
O iš kokios burnos krenta stumimas ant vaikų? Amnezija gal biškį? Nustok čia Marimar vaidint.
Vabaliukas09 parašė:
Tu tai net nebaigus mokyklos kokiam kaime gyveni iš pašalpų nes iš išsilavinusios moters tokie žodžiai kaip iš tavo burnos nekrenta.
O iš kokios burnos krenta stumimas ant vaikų? Amnezija gal biškį? Nustok čia Marimar vaidint.
Vabaliukas09 parašė:
Tokio tobulo pasaulio kuriame jus gyvenate aš nenoriu,nes už tobulo pasaulio durų pas jus aš matau labai daug problemų,aš geriau būsiu netobula bet tikra moterimi k…
Taigi katik sakei kad trolinai,kad viską išsigalvojai, ir dabar jau vėl tą patį varai
tai vistik? Tu šūdvabalis ar trolis?
Šilo_uoga parašė:
Atsakiau taip kiap man sakė.
Teisybe parašė:
Taigi katik sakei kad trolinai,kad viską išsigalvojai, ir dabar jau vėl tą patį varaitai vistik? Tu šūdvabalis ar trolis?
![]()
Su teksto suvokimu pas jus problemos,bet tiek to jus vaidinkite toliau tas tobulas moteris ir mamas iš kurių burnų netyčia šlykštybės krenta😂😂😂😂
dolzenka parašė:
Veidrodziu katalysteje gyveni tu, kur bepazvelgsi visur tau kitu netobulumai matosi, bet geriau isiziurejus pamatytum, kad visur tematai savo atvaizda
Sakau tu labai norėtum jog taip butų tiesiog nori jog visos gyventų taip kaip tu ir jei kas nepakliūna į tas tobulos mamos ar tobulos moters pinkles jus gatavos tas moteris su žemėmis sumaišyti,nes drug sugriaus jūsų ta varganų pelių gyvenimą ir pasakys jog vaikus galima auginti lengvai.
Vabaliukas09 parašė:
Ai gi rimtai. Ziurek.. taip tave uzsipuole vargsele, nes pasake kad uzauginsi nepasitikinti savimi vaika, kuris tures psichikos problemu, del to kad meiles nebus jutes vaikystej. O jum nepasitikintis tai tas pats kas durnius, miznius, liurbis... supratau 🤩
Vabaliukas09 parašė:
Tai pagal savo standartus esi lygiai tokia pati kaimietė, bemokslė, pašalpinė ir tt. kaip ten taip žavingai prirašei.
Šilo_uoga parašė:
Tai pagal savo standartus esi lygiai tokia pati kaimietė, bemokslė, pašalpinė ir tt. kaip ten taip žavingai prirašei.
Aga pataikiai labai taikliai ir iš kur tu staiga proto įgavai?Išduosi paslaptį?
Vabaliukas09 parašė:
Sakau tu labai norėtum jog taip butų tiesiog nori jog visos gyventų taip kaip tu ir jei kas nepakliūna į tas tobulos mamos ar tobulos moters pinkles jus gatavos tas…
Nu žinok nenoriu aš tų klonų aplink save, man užtenka ir vienos tobulos
o tas pelių gyvenimas ne toks jau blogas pradeda atrodyti pažiūrejus kaip turi vargti šūdvabaliai
Vabaliukas09 parašė:
Aga pataikiai labai taikliai ir iš kur tu staiga proto įgavai?Išduosi paslaptį?
Metas tau jau trint profilį kaip ne vieną sykį jau padarei ir pradėt viską iš naujo, nes nebėra kelio atgal jau tau. Gal kitą sykį labiau pasiseks ir nieks nesupras kas esi.
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai