Pukuotukas12 parašė:
Klitori pamirsai paminet 😁😁😁😁
Nu kaip, gi yra, vos ne pirmu punktu🤣
Pukuotukas12 parašė:
Klitori pamirsai paminet 😁😁😁😁
Viletux parašė:
Ne, mes sakome - ateik, aš tau padarysiu petingą, tada tu man pastimuliuosi klitorį, o kai pradės išskyros skirtis, - gali atlikti vaginalinį lytinį aktąžiūrėk, k…
Tai dar pridėt galima oralinį ir žodį klitorius, tai išviso bus tobulas vabaliuko stiliaus pokalbis 😂🤣
Viletux parašė:
O blyn, pramazinau 😂😂😂😂
Evighet parašė:
Na man kraupu nes kai aš augau tokių dalykų būdama 7 metų nežinojau. Man kažkaip net nebuvo įdomu. Ir tiesiog keista kai iš jaunesni vaikai žino daug daugiau nei tu…
Bet juk tai,jog jis žinos,kad yra peniukas ar varpa,vietoj peliuko,pimpaliuko ar dar velniai žino kuo,jokios didesnės esmės nepadaro. Tiesiog žinos tą tikrą pavadinimą. Kas čia tokio baisaus. Pvz mano vyresnėlis domisi anatomija žmogaus,vartom enciklopedijas ir jis žiūri,pasakoju kaip vadinasi kur randasi kokie organai. Tai juk nesakau kai pamato penį " žinok čia penis,jį reikia kišti moteriai į makštį ir taip užsiimti seksu",nes jam tai dar nerūpi ir neturi rūpėti. Tiesiog pasakau,kad ten penis ir nesiplečiu kažkur ko neklausė ir kas dar jam nerūpi.
Evighet parašė:
Tai dar pridėt galima oralinį ir žodį klitorius, tai išviso bus tobulas vabaliuko stiliaus pokalbis 😂🤣
Vaikeli pabuk savo kambaryje dabar, einu pas tetuka, oralinio uzsimane 😁😁😁😁
Pukuotukas12 parašė:
Apie sexsa su vaiku snekes 3 kartus dienoje, per pusrycius, pietus ir vakariene. Jos vaikas uzaugs be animaciniu filmuku. Be kaledu senio ir dantuku fejos 😂😂😂 Bet u…
tarp vaiku nieko kito nera aktualaus, tik kaip apie seksa viska suzinoti. prasidejus brendimui, net negalima i lauka bus isleisti be pakankamu ziniu ir preziku dezes, nes juk kaip sunys per ruja tuoj susirakins
Evighet parašė:
Mano dukrai 4 metukai tik bus, pas mane 100kvm butas, ir aš visada dukrai pasakau kad neieškotų. Visada pasakau kur einu jei išeinu, nepamirškite to, kad vaikas net…
Jus auginkite savo vaikus kaip norite aš auginsiu kitaip,nebijodama nei lytinio švietimo nuo 10m,nei vartoti tinkamus terminus,o jus išvadindama mane debile tai tik parodėte kokio lygio esate moteris,ir dar su tokiu leksikonų jus man pasakojate jog aš nemokėsiu auginti vaikų kai jus pati nesugebate kalbėti be vulgarybių savo kalboje,jo jus tai tikrai tas pvz iš kurio man reiktų mokytis būti mama😂😂😂
Pukuotukas12 parašė:
Vaikeli pabuk savo kambaryje dabar, einu pas tetuka, oralinio uzsimane 😁😁😁😁
Negalima sakyt vaikeli, juk Vabaliukas09 sako be mažibynių žodžiu reik. 😂🤣
Evighet parašė:
Nu kas yr🤣🤣🤣 gi paminėta🤣
Vabaliukas09 parašė:
Jus auginkite savo vaikus kaip norite aš auginsiu kitaip,nebijodama nei lytinio švietimo nuo 10m,nei vartoti tinkamus terminus,o jus išvadindama mane debile tai tik…
Vaje vaje, panele, nusiimk karūną, smegenys jau suspaustos 🤣😂
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Aš galvoju iš Drogo gal nuspirkit tuos...