Undarokas parašė:
Vabaliuk,o kaip tu supranti,kad tiems žmonėms su kuriais diskutuoji,tu jau įrodei savo tiesą?kaip tai pasireiškia? Jie pasako,kad tu teisi,ar kaip?
Žinoma pasako,ir buna atsiprašo žiūrint apie ką ir kaip diskutuota buvo.
Undarokas parašė:
Vabaliuk,o kaip tu supranti,kad tiems žmonėms su kuriais diskutuoji,tu jau įrodei savo tiesą?kaip tai pasireiškia? Jie pasako,kad tu teisi,ar kaip?
Gandriene parašė:
Na ka as galiu bepridurti. Manau visom cia aisku kaip tau smagu su zmonem bendraut, kaip smagu didesnese kompanijose, kiek tu turi draugu ir kokie tie draugai.. Ir …
O tu ko sėdi?Jei taip gerai manai jog žinai dėl ko aš čia sėdžiu tai gak iš savo asmeninės patirties kalbi?
aureja12 parašė:
Man giliai dzin tavo niekuo nesusijęs ir nieko neįrodantis klausimas (nebent tai, kokia buka esi, jog nesupranti, kad šitaip neišsisuksi)Tu aišk…
Kaip tai neirodantys?Neigsi jog tas mokslininkas klydo ?
Vabaliukas09 parašė:
Tai aš tau maža paslaptį pasakysiu...kai žmogus tau sako ' tu teisus',tai tiesiog užsleptas ' jei sutiksiu su jo nesąmonėm ir pritarsiu tada jis greičiau užsičiaups'
čia toks psichologinis dalykėlis, žmonės taip daro,kai nori,kad kitas žmogus nuo jų atstotų
Vabaliukas09 parašė:
O tu ko sėdi?Jei taip gerai manai jog žinai dėl ko aš čia sėdžiu tai gak iš savo asmeninės patirties kalbi?
Tai as tau nesyki atsakiau, juokinga man tu
Vabaliukas09 parašė:
As jau isovaizduoju
taip taip tu teisi, tebunie tavo tiesa.. Tik atstok
Undarokas parašė:
Tai aš tau maža paslaptį pasakysiu...kai žmogus tau sako ' tu teisus',tai tiesiog užsleptas ' jei sutiksiu su jo nesąmonėm ir pritarsiu tada jis greičiau užsičiaups…
Tai vadinasi duok durniui kelia
Undarokas parašė:
Tai aš tau maža paslaptį pasakysiu...kai žmogus tau sako ' tu teisus',tai tiesiog užsleptas ' jei sutiksiu su jo nesąmonėm ir pritarsiu tada jis greičiau užsičiaups…
Tikrai nedaro,nes dažniausiai aš būnu teisi.
Gandriene parašė:
Tai as tau nesyki atsakiau, juokinga man tu![]()
Kad ir atsakei man tiek įdomu jog nėr neįsiminiau dėl ko ti čia sėdi,tik žiūriu tu labai daug fantazuoti galvodama jog žinai dėl ko kiti čia sėdi😂
Vabaliukas09 parašė:
Tai tu dalbajobė,nes kai aš parašiau jog jo elgęsis toks buvo dėl to jog negavo normaliu lytinio švietimo pamokų tu atrasei:
Ekspertė būsi?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai