Islansadii parašė:
Ai nebevarkit, jei zmogus akyse karves nemacius ka cia irodysi 😅😅
? O jei psakyciau, kad moku karve melzt kas tada? Kaimiete isvadintum? Taip vaikysteje tai teko daryt, nes kaima turejau.
Islansadii parašė:
Ai nebevarkit, jei zmogus akyse karves nemacius ka cia irodysi 😅😅
? O jei psakyciau, kad moku karve melzt kas tada? Kaimiete isvadintum? Taip vaikysteje tai teko daryt, nes kaima turejau.
Agnieteee parašė:
Man tai atrodo, kad dauguma cia sedi visa diena sulindusios i telefonus, o namai susirvarkys patys. Arba turit, kas sutvarko uz jus, arba vaikai super duper tvarkin…
Kuo daugiau vaiku, tuo daugiau yra laiko 😁 su vienu vaiku ir as nieko nespedavau 😂 na, dar gera vyra turiu, kuris ne tik, kad nelaukia, kol pagaminsiu pietus, bet ir pats pagamina 😁 nesu vnevykus zmona, megstu gaminti ir lepinti vyra, bet vyras zino kas yra augimo suoliai ir t.t. ir jei po darbo grizes neranda vakarienes, viska jis supranta 😎
Vasarosgaiva parašė:
Man tos 3 savaites is galvos neiseina vis. Nuejau vaiko knyga paziuret. Nugi mano panele gime 3 kg 805g, po 2 savaiciu svere 3kg 670. Net savo pradinio svorio nebuv…
Ne dėl svorio aš nemaitinau man teko gelbėti savo sveikata,o tai reiškia jog vartojau stiprius vaistus,tad atšokite nuo manęs!!!!
Agnieteee parašė:
Man tai atrodo, kad dauguma cia sedi visa diena sulindusios i telefonus, o namai susirvarkys patys. Arba turit, kas sutvarko uz jus, arba vaikai super duper tvarkin…
Aš šiemet ruoši šventes namie tai ir langus valau ir sofos užvalkalus skambiu ir egle puošiuosi tiksliau vakar tai padarius ir Kūčiukus pati kepiau ir vaikų pasirūpinu nžn kažkaip viską suspėju,ir dovanos paruoštos supakuotos
Vasarosgaiva parašė:
Kuo daugiau vaiku, tuo daugiau yra laiko 😁 su vienu vaiku ir as nieko nespedavau 😂 na, dar gera vyra turiu, kuris ne tik, kad nelaukia, kol pagaminsiu pietus, bet i…
Jau apie vakariene siandien tai as net nekalbu, vyras grizes irgi gales pats kazka susirasti. 😅 Matyt puikiai visiems sueis kiausiniene, bet tik multivarkej, nes MAMA ISSVEITE VYRYKLE!!! 😅😅😅
Vabaliukas09 parašė:
Aš šiemet ruoši šventes namie tai ir langus valau ir sofos užvalkalus skambiu ir egle puošiuosi tiksliau vakar tai padarius ir Kūčiukus pati kepiau ir vaikų pasirūp…
As ir norejau siemet ruosti pas save, bet taip viskas susikloste, kad visgi keliausiam per visa sali. Taciau vis tiek pasidariau generaline tvarkymosi diena 👀🏋️♀️
Agnieteee parašė:
As ir norejau siemet ruosti pas save, bet taip viskas susikloste, kad visgi keliausiam per visa sali. Taciau vis tiek pasidariau generaline tvarkymosi diena 👀🏋️♀️…
Mes visada keliaujam tai šiemet labai norejau švenčių namie tokiu tikrų Kalėdų kokias pamenu iš vaikystės kai namuose viskas tvarkoma iš pagrindu kai viskas daroma namie iš patiekalu nieko gatavo neperkant ir ši tikra egle,tai nžn kaip bet spėju viską ir dar laiko lieka
Vabaliukas09 parašė:
Ne dėl svorio aš nemaitinau man teko gelbėti savo sveikata,o tai reiškia jog vartojau stiprius vaistus,tad atšokite nuo manęs!!!!
Na, jei veziu sergi ir siuo metu taikomas chemoterapijos kursas, tuomet labai atsiprasau uz visas ankstesnes zinutes.
Vasarosgaiva parašė:
Na, jei veziu sergi ir siuo metu taikomas chemoterapijos kursas, tuomet labai atsiprasau uz visas ankstesnes zinutes.
Ak tai tik kai vėžiu sergi tada jau gali nemaitinti vaiko bet jei geri kitokius vaistus nuo kitų sveikatos problemu kurie kenkia vaikui tai jai viskas turiu maitinti net jei tai pakenks vaikui?
Vabaliukas09 parašė:
Ak tai tik kai vėžiu sergi tada jau gali nemaitinti vaiko bet jei geri kitokius vaistus nuo kitų sveikatos problemu kurie kenkia vaikui tai jai viskas turiu maitint…
Taip, 99% vaistu suderinami su zindymu. Nes i piena patenka laaaaaabai mazas procentas vaistu. O tai skiepuose esanti chemija tiesiai vaikui I krauja viskas gerai? O vaistu 0.00000% patekes per vaiko skrandi jau didele zala vaikui?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai