fenix parašė:
Čia kliedesiai, net ne prielaidos. Vaistų pasirodymo tikrai nestabdo politiniais sprendimais dėl išskaičiavimo skiepijimų mąstams. Be to, tie procesai didžiai tarpt…
Aš ir netvirtinau, kad tai absoliuti tiesa, tik tokie svarstymai buvo ir kalbos, kurių faktais patvirtinti negaliu 😊.
fenix parašė:
Iki Liepos 12 prancūzai skiepijosi va taip:
Jūs kažkaip labai įsijautėt įrodinėti man tiesas, kurių aš jokiais statistiniais duomenimis negrindžiau ir nepiršau niekam. Sakiau, kad prancūzų skeptiškumas skiepytis buvo nemažas prieš Macron'o kalbą (pats ir sveikatos apsaugos ministras pasidžiaugė būtent tuo, paskelbdami džiuginančius skaičius), po jo kalbos šoktelėjo, taip, nes žmones paveikė būsimos sankcijos ir suvaržymai. O dėl statistikos, ačiū, kad įkėlėt ir patikslinot, nesu nei duomenų analitikė nei su oficialiais skaičiais kasdien dirbu 😉. Sakau tai, kokią informaciją ir nuotaiką "transliuoja" vietinės medijos.
fenix parašė:
Ne tokios ir naujienos. Kadangi jau iš esmės galima programuoti imunitetą, kad ir ne super ilgalaikiai, kovoti su kuo tik nori, tai bus sezoninės vakcinos nuo "visk…
Jums ne naujiena, o man taip, nes nelendu specialiai ieškoti naujų tendencijų kuriamų vakcinų klausimais😊.
fenix parašė:
Nevienodai, visai nevienodai, toli gražu absoliučiai neviedonai, nebežinau kaip dar parašyt, kad ne, ne vienodai.
Puiku, pas mus TV studijose ir spaudoje "etatiniai pandemijos ekspertai🙈" pateikia "kažkokią" kitokią informaciją, su išgalvotais pateikiamais tyrimais, nes būtent jie paskutinius duomenis paskelbė dėl vienodo užkrečiamumo ir dėl skiepo efektyvumo, praėjus tam tikram laikui bei delta (o dabar, berods ir gamma jei neklystu) varianto, todėl pradėta skiepyti trečia doze tuos, kurie buvo paskiepyti pirmiausiai bei tuos, kurie turi autoimuninių ligų bei apskritai silpną imunitetą😊.
fenix parašė:
Prievartos sąvoka yra be reikalo išplėsta į griežtas skatinimo priemones.
Sakot ne prievarta, kai darbovietė siunčia raštus būtinai skiepytis, nes kitaip darbo neteksi, kai turi skubią ar suplanuotą operaciją ir personalas nepriima tol, kol skiepų neturi, chemoterapijos seansą atšaukia, nes be skiepų. Gerai, ne fizinė čia prievarta, bet psichologinė tada.
O valdžia nėra tokia jau "nekalta" ir jos reabilituoti nereikia, nes nuo 2009 metų gripo pandemijos pridaryti klaidų, išvadų nepadarė, pirmais Covid pandemijos metais galbūt, naujas virusas, daug nežinomybės, bet eina antri metai, o klaidos kartojamos tos pačios (bent jau pas mus).
Nesiginčysiu šiuo klausimu daugiau😊.
Malonu, kad mano personai tiek dėmesio šiandien skyrėte😊.