fenix parašė:
Tų 0,01% pilnos mokyklos sėdinčių![]()
Tik pas tuos kurie nenaudoja jokių apsisaugojimo priemonių . Nebent natūralu planavimą praktikuoja .
fenix parašė:
Tų 0,01% pilnos mokyklos sėdinčių![]()
Tik pas tuos kurie nenaudoja jokių apsisaugojimo priemonių . Nebent natūralu planavimą praktikuoja .
Kristinaluna838 parašė:
Patikimi 99,9%
Kas jau taip patikima? Prezervatyvas?
va ir mano mqzyle dabar taip patikimai atejo i pasauli pries savaite.
kontraceptikai tikrai ne i sveikata. Spirales as asmeniskai naudot negaliu, atmeta organizmas daryk jam ka nori... kas dar? Neisprusus tame nezinau daugiau apsaugu.
bet net vazaktomijqi 100% neduoda vistiek yra maza tikimybe kad praslysi. Na 100% tai susilaikymas apsaugo. Nzn koks vyras tam pasirasytu seimoje
Kristinaluna838 parašė:
Jūs arba dar labai jauna, arba amžiams naivi (nenoriu sakyt "tamsuoliška").
Jusia parašė:
Kas jau taip patikima? Prezervatyvas?va ir mano mqzyle dabar taip patikimai atejo i pasauli pries savaite.
kontraceptikai tikrai ne i sveikata. Spirales as a…
Uuuu - sveikinu su šviežutėle mažiuke!
fenix parašė:
Uuuu - sveikinu su šviežutėle mažiuke!
Aciu
Kristinaluna838 parašė:
Net medikai tom apsisaugojimo priemonėm 100proc neduoda 😉
Jusia parašė:
Na, tas neleido gal dviprasmiskai skamba. Man jis neskamba tiek blogai. As naudociau tada draude jei griztai. Ko neimanoma kad man kazkas kazka uzdraustu daryt.…
O jau užsiregistravo procedūrai? Mano draugės vyras žegnojosi, prisiekinėjo, labai rodė iniciatyvą pasidaryti. Tačiau... praėjo jos nėštumo laikotarpis, vaikui jau 5 metai ir spėkit, kuris saugojasi 🙈 nesakau, kad jūsų toks vyras, bet žinau ne vieną tokią istoriją.
Kristinaluna838 parašė:
Patikimi 99,9%
Pasidalinkit kokie. Ypač domina kai dar ciklas negrįžęs, naktimis ramiai nemiegi ir negali stebėti bazinės temperatūros. Būsiu lb dėkinga.
Daphne parašė:
O jau užsiregistravo procedūrai? Mano draugės vyras žegnojosi, prisiekinėjo, labai rodė iniciatyvą pasidaryti. Tačiau... praėjo jos nėštumo laikotarpis, vaikui jau …
Mes naudojam prezervatyvą. Puikiai veikia jokių netyčiukų. Apie natūralu planavimą paminėjau jog dažnai tokios poros pastoja netikėtai ,savo rate nežinau nei vienos kuri pastojo naudojant apsaugos priemonės. Norint turėti 100% apsauga sekso metu tiek vyras tiek moteris gali naudoti prezervatyvus . Taip taip ir moterim yra sukurti prezervatyvai.
Kristinaluna838 parašė:
Mes naudojam prezervatyvą. Puikiai veikia jokių netyčiukų. Apie natūralu planavimą paminėjau jog dažnai tokios poros pastoja netikėtai ,savo rate nežinau nei vienos…
Leiskit ištaisysiu jūsų gramatines klaidas:
Mes kolkas, kol nebuvo netyčiuko, naudojam prezervatyvą. Puikiai veikia, kolkas dar jokių netyčiukų.
<...>
Norint turėti 100% apsaugą sekso metu tiek vyras tiek moteris gali naudoti prezervatyvus, o geriausia tai abu kartu su prezervatyvais, ir mylėtis tik orališkai.
Aš čia susimąsčiau dėl to lygybės principo - arba abu, arba nei vienas... Na gerai - kur turėtų prasidėti ir baigtis ta lygybė? Sterilizuotis? Arba abu, arba išvis ne. Tabletes gerti? Arba abu, arba išvis ne. Prezervatyvus? Arba abu, arba išvis ne. Spiralę? Na įkiškim į prostatą vyrui kokią vielutę - arba - išvis ne. Pabaigti išorėje? Arba abu arba išvis ne. Gimdyti? Arba abu - ne tai čia gaunasi TIK išvis ne. Vat ne, ir viskas, nes ne abu.
Ką žinau, gal ir nuostabus 🙄 principas poros gyvenime. Bet aš jau nebepakeisiu, ką pasirinkom mes 🤣
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai