Goji parašė:
Dar ir nesėdi įprastai, tai koks dar vaikščiojimas 😂🤦🏽♀️
Beje, atsisėsti vaikas turėtų 6 mėn. Čia net įprastai. Tai jei 8 mėn. dar nesėdi, tai tikrai raida vėluojanti. Savo vaiko žiūrėkite
Bus daugiau naudos negu žiūrint mano
Goji parašė:
Dar ir nesėdi įprastai, tai koks dar vaikščiojimas 😂🤦🏽♀️
Beje, atsisėsti vaikas turėtų 6 mėn. Čia net įprastai. Tai jei 8 mėn. dar nesėdi, tai tikrai raida vėluojanti. Savo vaiko žiūrėkite
Bus daugiau naudos negu žiūrint mano
Netipiška parašė:
Bet tai kokios Jūs visos svetimų vaikų žinovėsAš nežinau, kaip Jūsų vaikas, bet žinau, kaip mano vaikas. Mano vaikas nuo 5 mėn. vaikšto prisilaikydamas, o šiai …
Ar jus suprantate ,kad anksčiau vaikų raida niekas nesidomėjo . Sodino dar pagal raida negalinčius sedeti statė dar pagal raida negalinčius stovėti ir verte eiti dar pagal raida negalinčius eiti ir sodini ant puoduko dar nesuprantančius ką reik daryt. Taip jei jus žalojote savo vaiką statydama sodindama ir versdama eiti tai nereiškia, kad tai teisinga . Vaikas suaugęs tikrai nepadėkos kai turės begale sveikatos bėdų kaip nugaros bėdos ar sąnarių . Dabar visos mamos vaikui leidžia vystytis pagal jo amžių už tai ir raida eina teisinga ir vaikų stuburai tiesus . O kiek vaikų iš tu laiku apie kuriuos kalbate buvo su kreivais stuburais ? Ar jus suprantate kad vaiko raumenys dar nesusiformave tam? Mano vaikas irgi stovėti pradėjo anskti bet aš neleidau nes tai kenkia . Ir nematau kuo čia didžiuotis . Kaip tik pergyvent reik kad vaikas vystosi nepagal raida ir jum ta pati pasakyti visi Ergoterapeutai.
Netipiška parašė:
Bet tai kokios Jūs visos svetimų vaikų žinovėsAš nežinau, kaip Jūsų vaikas, bet žinau, kaip mano vaikas. Mano vaikas nuo 5 mėn. vaikšto prisilaikydamas, o šiai …
Mano pirmoji dukra 8 mėn ir 12d amžiaus pirmą kartą viena, nesilaikydama nei į baldus nei į sienas perėjo kambarį ir aš visai nenustebau. Antroji kiek veliau 9 mėn ir 8d. Ir nematau nieko keisto.
Netipiška parašė:
Tai jūs tiesiog nesuprantate žodžio "vaikščiojimas" esmės, jums vaiko stovėjimas atsirėmus lygu pradėjimui vaikščioti, tai kokių komentarų jūs tada tikitės 😅
Netipiška parašė:
Jus labai pikta. Visur. Visose temose ieskot konfliktu
Netipiška parašė:
Man labai baisu tokios mamos, kurios galvoja, kad jos vaikas geresnis už kitus, nes greičiau atsistojo ar dar kažką. Čia rodo ne vaiko intelektą o raumenų funkciją. Parašykite po 10 metų kaip Jūsų vaiko stuburas. Nematau prasmė pavydėt, kaip Jūs teigiate. Man atrodo svarbu, kad laiku viską daro ir viskas. Čia visiškai nereikšmingas pasiekimas. Kai Jūsų vaikas būdamas 1 metų mokės skaičiuot arba skaityt tada parašykite. 😇
Netipiška parašė:
Beje, atsisėsti vaikas turėtų 6 mėn. Čia net įprastai. Tai jei 8 mėn. dar nesėdi, tai tikrai raida vėluojanti. Savo vaiko žiūrėkiteBus daugiau naudos negu žiūri…
Jūs labai painiojate sąvokas, vaikas tikrai neturi ATSISĖSTI 6 mėn. Apie 6 mėnesį vaikas gali PASODINTAS kažkiek SEDĖTI
ir tarpkitko, normalu jei vaikas nesėdi 6-8 mėn. Kiek domėjausi, nuo 8 mėn. jei vaikas nerodo noro sedėti, tada reiktų kinezeterapeutes konsultacijos. Čia bobučiu pasakos, kad vaikas turi sedėti 6 mėn. Ir dabar yra didelė problema, kad senoji karta spaudžia jaunąją vis vaiką sodinti ir apkaišioti pagalvėm, tai man rodos čia ne moterys kompleksuoja ir pasisuoda provokacijos, o jūs prisiklausiusi, kad vaikas turi 6 mėn. atsisėsti ir gal savo vaiką ir skatinat, ko per anksti daryti nereiktų, kad nepakenkt stuburiukui.
tikrai siūlyčiau nevaikščiot ir neplepėti, kad nesėdintis 8 mėn. kūdikis yra su atsilikusia raida, nes taip nėra, velgi bobučiu įtaka 😂 o šiaip tema labai nukrypo į debesis
Kristinaluna838 parašė:
Iš vis kažkoks čia trolis . Vaikas nuo 5 mėn pradėjo vaikščioti jum nekelia klausimu toks dalykas ?
Na tikrai keistą, juk vaikai pusės metų tik sėdėti pradeda mokytis, o čia vaikšto, juk raumenų nulis būna. Mūsų kaip norėjo sėdėti ašarų buvo. Bet neleisdavome.
justemur parašė:
Iš kur ta dezinformacija? Pilnos vaistinės 😄
Nekliedėkite... parodyk man vaistine kurioje yra? Net internete istisai rodo išparduota arba preke nebetiekiama y vaistines. Katik perverčiau niekur nera. Norejot pasakyt pilnas internetas atvestu ir mamytes nelegaliai prekiauja uzdarbiauja su uzdraustais vaistais. Aiskina man cia ...pati dezinformacija paleidus..
Nervina tokios ale visazines bet nieko nezino.
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai