fenix parašė:
O ką jūs? ;)
Jeigu neturit ką veikti ir norit pasipykti šiuo metu reiktų kažką blogo ant Ukrainos arba gero ant Rusijos pasakyti. Aštri tema. Kaip ir skiepai bei kaukės per karantiną.
fenix parašė:
O ką jūs? ;)
Jeigu neturit ką veikti ir norit pasipykti šiuo metu reiktų kažką blogo ant Ukrainos arba gero ant Rusijos pasakyti. Aštri tema. Kaip ir skiepai bei kaukės per karantiną.
Domikamo parašė:
Jeigu neturit ką veikti ir norit pasipykti šiuo metu reiktų kažką blogo ant Ukrainos arba gero ant Rusijos pasakyti. Aštri tema. Kaip ir skiepai bei kaukės per kara…
Kaip dantukai?
Viletux parašė:
Kaip dantukai?
Iškrito pats auga kaip ir viskas gerai atrodo,truputi skersesnis,bet dantistė sakė jog susilygins kai visi išdyks. Aš čia labiau pergyvenu gal..
Netipiška parašė:
Aš tikrai rekomenduociau psichologo konsultacija, nes Jūsų požiūris į viska neadekvatus. Ir toks buvo dar iki gimdymo. Vis kartojate "vos nenužudė", bet kai kitos n…
Kvaiša esi dar kartelį pasikartosiu ir dar netingi čia rašinėti nesąmonių, šiaip aš gimdžiau kaip ir priklausė kol gyd pati nepamatė, kad kūdikis jau miršta ir ji pati pripažino suklydusi, Bet atsiprašyti jai išdidumas neleido, aš esu apdovanota gamtos itin gera intuicija, o tu, mieloji, esi tiesiog dūra
Astra parašė:
Sudėtingas medikų darbas, pacientų nepasirinksi, o atsiliepimas bus, kad "vos nenužudė"🙄 dabar forume su niekuo nesusišneka, gimdykloje turbūt buvo dar blogiau😐…
dar viena dūra, ko čia vidos prilipot, debilės
Graži tradicinė krikštynų ceremonija.
Tėvai, susimokėję už ją, ramiai sau žiūri, kaip kūdikis yra skalbiamas rankomis. Normalūs žmonės su kojinėmis elgiasi atsargiau ir delikačiau, nei tas dieviškas išgama su nauja gyvybe.
fenix parašė:
Graži tradicinė krikštynų ceremonija.
Rusai juk ko baisiau parodysi tuo geriau atrodysi.
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai