erliasa parašė:
kaip salins gimda?tai ne geriau antra cp daryt? geriau gimda salint jei bus blogai?
Daktarams nelabai matyt rupi,ne jiems gi pasalins.As kai perskaiciau irgi buvau pakraupus.
erliasa parašė:
kaip salins gimda?tai ne geriau antra cp daryt? geriau gimda salint jei bus blogai?
Daktarams nelabai matyt rupi,ne jiems gi pasalins.As kai perskaiciau irgi buvau pakraupus.
Mellis parašė:
Vienu žodžiu, kad pliš gimda yra tikimybė, bet sakė viską darys, kad eitų natūraliai, o jei staigia plyštų gimda, tai ją tiesiog šalins ir tiek. Nežinau kaip kitaip…
Kaip man gydytoja aiskino,jeigu yra tikimybe,kad gali plysti gimda daro cezari,juolab jei pirmas cezaris
Juodčkė parašė:
Daktarams nelabai matyt rupi,ne jiems gi pasalins.As kai perskaiciau irgi buvau pakraupus.![]()
Aš gyd. tą patį tiesiai šviesiai pasakiau, tai sakė, kad dabar svarbu natūralumas.
Juodčkė parašė:
Kaip man gydytoja aiskino,jeigu yra tikimybe,kad gali plysti gimda daro cezari,juolab jei pirmas cezaris![]()
Man tikimybės kol kas nėra, tik yra visoms po cp tikimybė, kad pliš, pas mane jos kol kas nemato arba nenori matyti, nes kai vaikas "pakrapšto" apačią, tai nejuokingai nudiegia.
Mellis parašė:
Man tikimybės kol kas nėra, tik yra visoms po cp tikimybė, kad pliš, pas mane jos kol kas nemato arba nenori matyti, nes kai vaikas "pakrapšto" apačią, tai nejuokin…
Tikrai nenori matyti juk 2 metai nepraeje nu ir rizikuoja
Juodčkė parašė:
Tikrai nenori matyti juk 2 metai nepraeje nu ir rizikuoja![]()
Sakė galima ir po 1 m. daryti cp, tik įdomu, kodėl labai prieštaravo pastojimui, kai sakiau, kad po 8 mėn. bandysim, bet pastojau po 1 m., o sakė be 1,5 m. net nesvajot.
Mellis parašė:
Sakė galima ir po 1 m. daryti cp, tik įdomu, kodėl labai prieštaravo pastojimui, kai sakiau, kad po 8 mėn. bandysim, bet pastojau po 1 m., o sakė be 1,5 m. net nesv…
Mano drauge pastojo gal po 7 men,tai be jokiu diskusiju buvo aisku,kad darys cp.Nu idomiai idomiai.O Jus ne lt gyvenat ?
Mellis parašė:
Sakė galima ir po 1 m. daryti cp, tik įdomu, kodėl labai prieštaravo pastojimui, kai sakiau, kad po 8 mėn. bandysim, bet pastojau po 1 m., o sakė be 1,5 m. net nesv…
num man pirmas CP ir db sake gal leis gimdyt paciai, bet vis pasiziuri randa echoskopu ir sake vaikas jei didelis bus, o jis pagal ja jau ne mazas,tai gimdysiu su CP, bet po 8 metu sake viskas kaip per nauja... Apie gimdos salinima man nieks net neuzsimine... Kalbos nebutu apie naturalu gimdyma jei man taip sakytu,reiks klausti gines
Juodčkė parašė:
Mano drauge pastojo gal po 7 men,tai be jokiu diskusiju buvo aisku,kad darys cp.Nu idomiai idomiai.O Jus ne lt gyvenat ?
Vat būtent, kad Lt.
Mellis parašė:
Vat būtent, kad Lt.
O kokiam mieste? Gal tiesiog galetumet kitur kreiptis net nezinau.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai