imdeco parašė:
juk nera taip baisu gimdyti naturaliainesuprantu kodel mamytes ar bijo ar net nezinau ...
as po gimdymo gulejau su mergina kuriai buvo atliktas cp ,tai nei ji…
Tikrai nera baisu..
imdeco parašė:
juk nera taip baisu gimdyti naturaliainesuprantu kodel mamytes ar bijo ar net nezinau ...
Tikrai nera baisu..
erliasa parašė:
num cia jau stipriai :-D
Tai reikia nepamirsti kokia cia tema ir ko cia susirinkom
Vienintele as parasiau i tema ir likau numinusuota
zazuzulu parašė:
Baisu, kaip mesininkai- pasalins. Nes su tais randais visko gali buti, ne po cp buna kad plysta.
Buvau šiandien pas gyd., tai sakė, kad po cp gali ir skatinti, neva jokios įtakos. O tartis pas mus sunkiai, medikai nesukalbami, jau bandžiau.
imdeco parašė:
Visokių būna natūralių gimdymų, visokių cp. Aš po cp para laiko rūpinausi mergaite kuo puikiausiai.
Mellis parašė:
Buvau šiandien pas gyd., tai sakė, kad po cp gali ir skatinti, neva jokios įtakos. O tartis pas mus sunkiai, medikai nesukalbami, jau bandžiau.
Mellis stiprybes Jums,linkiu,kad viskas butu kuo geriau ir pavyktu sekmingai ir visa atsimintumete su sypsena
Mellis parašė:
Man apie cp dabar net nekalba, tik apie natūralų, neva viskas ok, na aš ir džiaugiuosi, kad viskas ok, tačiau neramina tai, kad nedaug laiko nuo pirmo cp ir gali pl…
kaip salins gimda?
tai ne geriau antra cp daryt? geriau gimda salint jei bus blogai?
Juodčkė parašė:
Mellis stiprybes Jums,linkiu,kad viskas butu kuo geriau ir pavyktu sekmingai ir visa atsimintumete su sypsena![]()
![]()
Ačiū, nors netikiu gimdymu su šypsena, nebent gimdytų mano vyras
erliasa parašė:
kaip salins gimda?tai ne geriau antra cp daryt? geriau gimda salint jei bus blogai?
Vienu žodžiu, kad pliš gimda yra tikimybė, bet sakė viską darys, kad eitų natūraliai, o jei staigia plyštų gimda, tai ją tiesiog šalins ir tiek. Nežinau kaip kitaip suprasti medikų pasakymą. Kai nėra indikacijos cp, tai pirma leidžia natūraliai, o kaip žinia tas natūralumas kartais į lankas gali nuvesti.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai