Margarit parašė:
Tema jau pavirto ginčų lauku![]()
buvo labai idomu sekti tema apie zindyma ir semtis ziniu artejanciam etapui, bet dabar skaitau ir laukiu kada baigsis sis poros mamyciu savo paziuru skleidimas ne i tema ..
Margarit parašė:
Tema jau pavirto ginčų lauku![]()
buvo labai idomu sekti tema apie zindyma ir semtis ziniu artejanciam etapui, bet dabar skaitau ir laukiu kada baigsis sis poros mamyciu savo paziuru skleidimas ne i tema ..
Matajurg parašė:
Nueikit i zindancios -nezindancios, ten kur kas linksmiau.
Buvau ir ten
Blemba atsiprasant priviso cia visokiu. As turbut nezinau ka buciau darius,jeigu ne sito forumo mamos,man ir spyri i uzpakali ne viena kart dave,atsakinejo i tuos pacius klausimus ir nesvarbu kad klausei 10karta,skatino,kiek kantriu mamu jau praradom? Lauruciuka? Lactavist? Aciu dievui bent kelios liko,jeigu jums nepatinka kito nuomone tai isvis nesedek sitoj temoj nes greit cia beliks daugiau klausimu nei atsakymu. As turbut kekvienai kuri kantriai atsakinejo i mano klausimus sutikus padekociau ir ne viena karta. Ateina kad tik pasipykt,eikit i tema pasipykim....
Agnuole parašė:
Blemba atsiprasant priviso cia visokiu. As turbut nezinau ka buciau darius,jeigu ne sito forumo mamos,man ir spyri i uzpakali ne viena kart dave,atsakinejo i tuos p…
Net ir kantriom mamoms kantrybe kazkada baigiasi
Uzsuku, pasiziuriu kas vyksta ir praeina noras stebeti sia tema
Maciau Lactivist TD, ji kaip suprantu pasikeitusi slapyvardi dabar yra
IevaRugile parašė:
Ir lietuviu mokytoju yra ;)
Faina čia nu !!;)
Tiesiog issilavinusiu mamu yra visomis prasmemis. Beje, dauguma yra baigusios zindymo kursus ir savarankiskai studijavusios daug literaturos zindymo tema, praktiskai maitinusios ne viena vaika. Informacija kaupiama, ji naudojama praktiskai ir tampa zinomis. Mes dalinames ziniomis kaip zindyti, o ne kaip nezindyti. Zindymas yra vertybe daugeliui cia esanciu mamu. Zindymas ne tik maitinimas. Tai daug daug gilesnis veiksmas, apimantis ir psichologinius, intelektinius ir kt. veiksnius. Vertybes zmones labai gina. Todel jusu pasisakymai apie misinukus, zviegiancius vaikus ir kt. yra sutinkami netolerantiskai. Taigi, diskutuoti be reikalo ir erzintis tikrai ne vieta.
Beje, sakete, kad vaikas isalks ir paims buteliuka, kur jis desis... Taigi, pagalvokite pati ar mielai valgytumete per koki sieteli, plastika ar merliuka... Jei butumete labai alkana ir issiverkusi gal ir taip. Kaip jaustumetes? Taigi, visi pokyciai turi buti daromi ramiai ir palaipsniui. Saunuole mama, kuri pries svente likus menesiui rupinasi kaip tai padaryti.
Agnuole parašė:
Blemba atsiprasant priviso cia visokiu. As turbut nezinau ka buciau darius,jeigu ne sito forumo mamos,man ir spyri i uzpakali ne viena kart dave,atsakinejo i tuos p…
tai vat kad tas spyris i uzpakali yra daugiau psichologine prasme, juk visada lengviau kai zinai kad ne tau vienai tip yra. bet kai kokia nors mamyte papraso patarimo, kuris nepriimtinas tom kantriom mamom, taij oij kas buna...
IevaRugile parašė:
Tai va, kad cia maitinimo maniakes. Ir neduok D.,neprivierinsi. Gausk dislike![]()
Pilnaties lunatikes, nebeterskit temos, jau slykstu skaityt. Kiek galma izeidinet!?
As manau kiekvienam savo prioritetai, issakyti nuomone gali kiekvienas, bet gerbti ir toleruoti kitos mamos nuomone ir butu naundinga, o neuzsipulti ir kisti tik savo issitikinimus. Man mamos cia ir padejo ir nuramino, kad viskas gerai. Bet nematau kazko blogo buteliukuose ir ciulptukuose. Ir cia TIK MANO NUOMONE. JEI KAZKURIA IZEIDZIAU ATSIPRASAU, bet ismokim viena karta gerbti kito nuomone.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai