Juditel3 parašė:
man jos reikejo, kad pirma karta nueit butu drasiaukartu nuejom, susipazinom su aplinka ir va du kartus buvau viena o ryt jau vel kartu eisim
![]()
Keliasi apie 9
Juditel3 parašė:
man jos reikejo, kad pirma karta nueit butu drasiaukartu nuejom, susipazinom su aplinka ir va du kartus buvau viena o ryt jau vel kartu eisim
![]()
Keliasi apie 9
Sonata1127 parašė:
Klausyk snargliuke, truputi nuimk gaza gerai? Vaidini cia sikanti katina ir mandra jautiesi? Apgailetina tu man esi zinok.
A ko tu kimbi i atlapus as tau pradziai kaika sakiau ? pasiuliau tik trenere zinau is savo patirties kas limpa tokiom kaip tu.... Ne is blogos gi valios.... agresivi gi kokia tai neduok dieve
Dievas parašė:
eik i saldymo kamera gal krauja pravesins![]()
as jaigu ka sportu prof uzsiiminejau pries ir per.. pradzioi tai nepergyvenk man u…
Aš griežtai prieš papildus. Jokių, niekada, jokiom aplinkybėm. Jei pumpuotis, tai tik natūraliai. Tikrai nėra neįmanoma užsiaugint raumenukų be chemijos. Baltymų mano racione sočiai, nors nei pieno produktų, nei mėsos nevalgau, tai varau išsišiepus
Baikit, damos
Mary.S parašė:
Pradžia sunki, kol per save perlipi. Bet kai pradedi jaust rezultatus, tada jau laikykisAš išvis viena pati sportuoju ir tik namie, bet jau nepamesčiau nė už ką…
Tai vat kad sunku prisiversti. Nezinau it keikiu save. Bet vel griztu ten pat ir nieko nedarau. Tikiuosi gal netycia patys nukris
Mary.S parašė:
Aš griežtai prieš papildus. Jokių, niekada, jokiom aplinkybėm. Jei pumpuotis, tai tik natūraliai. Tikrai nėra neįmanoma užsiaugint raumenukų be chemijos. Baltymų ma…
Nera reikalo isvis papildu vartot.... Nuodai...
Man buvo treneriai subalansave visa maisto ir papildu vartojimo raciona nu tai aisku energijos sociai budavo bei jegos. Bet siaip tai..... Nutraukus vel taspats... vel sunku varyt 40 km. Per valanda ant dviracio
tai tik kruvinu ir ilgu darbu gali kazka pasiekt nei chemija pades nei Kas kitas uz tave nepadirbs.
Mary.S parašė:
Aš irgibet va užsikepiau plokščio pilvo ir su nedideliu six pack'u, vat ir viskas
sakiau trūks plyš, bet turėsiu, nes noriu. Į sporto klubą man neapsimoka. T…
Mary.S parašė:
Aš irgibet va užsikepiau plokščio pilvo ir su nedideliu six pack'u, vat ir viskas
sakiau trūks plyš, bet turėsiu, nes noriu. Į sporto klubą man neapsimoka. T…
Pas mane yra dar du pipirai kurie neleidzia sportuot. Tik pradedu it kartis ant manes pradeda
Dievas parašė:
A ko tu kimbi i atlapus as tau pradziai kaika sakiau ? pasiuliau tik trenere zinau is savo patirties kas limpa tokiom kaip tu.... Ne is blogos gi valios.... agresiv…
Tai ir atsiknisk, sakau tiesiai sviesiai. Man tavo nuomone nuline yra.
jaciutedovile60 parašė:
Tai vat kad sunku prisiversti. Nezinau it keikiu save. Bet vel griztu ten pat ir nieko nedarau. Tikiuosi gal netycia patys nukris![]()
Matai ne visiem zmonem tas sportas limpa man tai Uzveda.... Ziauriai
kai zinai kad galima daugiau ir daugiau tai su chebra ant koju stumdavom svorius kas ale daugiau :D. ne visiem smagu ir ne visiem idomu.... Vieni del to kad reikia kiti kad Azartas
Sonata1127 parašė:
Tai ir atsiknisk, sakau tiesiai sviesiai. Man tavo nuomone nuline yra.
Prie taves nieks neprisikniso cia tu ardaisi
cia tipo grasini ar kaip ?
Mary.S parašė:
Aš griežtai prieš papildus. Jokių, niekada, jokiom aplinkybėm. Jei pumpuotis, tai tik natūraliai. Tikrai nėra neįmanoma užsiaugint raumenukų be chemijos. Baltymų ma…
Is kur baltymų semiesi?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai