SofiLoren parašė:
Ismoksite ? Nupirkite sau gera lempa ant stalo, su kuria knygas skaito, su ja geriau padarysite ?
Turiu gera lempa. Bet man rankos sudreba pastoviai ?. Jau nekalbant apie tai kai desine ranka lakuotis reikia ?
SofiLoren parašė:
Ismoksite ? Nupirkite sau gera lempa ant stalo, su kuria knygas skaito, su ja geriau padarysite ?
Turiu gera lempa. Bet man rankos sudreba pastoviai ?. Jau nekalbant apie tai kai desine ranka lakuotis reikia ?
Sveikos! ? noreciau paklausti gal kuri nors siunciates priemones is interneto? Jei taip kokios jusu nuomones ar priemones laiko? Siunciausi is wish, bet priemones brokuotos nelaike visiskai... patarkit vietu kur galeciau isigyti visas priemones
labai didelis ACIU atsakiusioms
Wassermelone parašė:
Aš siunčiu ir į alliexpress
Ir kaip patikimos? Kokios firmos perkat?
SofiLoren parašė:
As tik gelisha naudoju ?
Sveiki. As nesuprantu kodel man nusilupa lengvai gelinis lakas.naudoju ibd. Galvoju gal del to kad mano nagai silpni,ploni,sluoksniuojasi. Siek tiek pasiauginau bet vistiek nusilupa,...patarkite
svajone94 parašė:
Na as jau kaip savaite nusilakavus su base ir topu Venalisa. Siuo metu gerai laikosi
Sveiki. As nesuprantu kodel man nusilupa lengvai gelinis lakas.naudoju ibd. Galvoju gal del to kad mano nagai silpni,ploni,sluoksniuojasi. Siek tiek pasiauginau bet vistiek nusilupa,...patarkite
Apcy parašė:
Man ibd labai patinkalaiko 3sav., pilnai
![]()
justytea89 parašė:
Sveiki. As nesuprantu kodel man nusilupa lengvai gelinis lakas.naudoju ibd. Galvoju gal del to kad mano nagai silpni,ploni,sluoksniuojasi. Siek tiek pasiauginau bet…
O primer naudojate ? Nes man tapati problema buvo kol jo nenusipirkau tai ir is ali geliai geriau laikyt pradejo
svajone94 parašė:
O primer naudojate ? Nes man tapati problema buvo kol jo nenusipirkau tai ir is ali geliai geriau laikyt pradejo
Aciu.pabandysiu...nenaudojau dar...
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai