Nepasimetusi parašė:
Kaip sitie nezinsu, bet Comwell spalvoti lakai tai nera itin kokybiski, as siulyciau paziureti is orly, ten irgi yra mazi buteliukai, as pati sau namie naudoju ir l…
Dekui.
Nepasimetusi parašė:
Kaip sitie nezinsu, bet Comwell spalvoti lakai tai nera itin kokybiski, as siulyciau paziureti is orly, ten irgi yra mazi buteliukai, as pati sau namie naudoju ir l…
Dekui.
Vikonas parašė:
Sveikos. Naudoju Vanelisa gelinis lakus, bet užsitęsus po bazės spalvota geli, jis man atsilupa, susidaro pūslės, gal žinote kodėl?
Nes prastos priemonės, neišdžiūva iki galo, man irgi taip būdavo. Ir namie lakuojant nepagailėkite bazei ir topui.
Vikonas parašė:
Sveikos. Naudoju Vanelisa gelinis lakus, bet užsitęsus po bazės spalvota geli, jis man atsilupa, susidaro pūslės, gal žinote kodėl?
Sveiki, tiek canni, tiek venalissa labai blogi lakai tikrai nerekomenduoju. Spalvos pigmentuotos, pasirinkimas didelis, pigiau grybo kaina, taciau ilgai ant nago neuzsilaiko, uzlakavus daugiau nei 1 sluoksni , susiburbuluoja, iki galo neisdziuna. Juos geras variantas nebent praktikai ant plasmasiniu nagu naudoti, bet ant zmogaus tikrai nerekomenduoju. Kai pradejau su lakavimais bandytis ant saves nusipirkau juos, po poros savaiciu pasireiske alergija, ko iki tol nebuvo, po jokio manikiuro pas manikiurininke. Bandziau kita pigiena, Gel Me , ta pati alergija.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai