Quatra parašė:
Užuojauta dėl vaikelio.
Prieš beveik 4 mėnesius ir aš vaikščiojau, tai tikrai ilgai nelaikydavo. Mūsų buvo…
Pernai, kai laukiausi dukros, po kaklelio patikros irgi 3 ar 4 susitikome gimdykloje.
Architektų g. 77, ŠiauliaiQuatra parašė:
Užuojauta dėl vaikelio.
Prieš beveik 4 mėnesius ir aš vaikščiojau, tai tikrai ilgai nelaikydavo. Mūsų buvo…
Pernai, kai laukiausi dukros, po kaklelio patikros irgi 3 ar 4 susitikome gimdykloje.
Mažoji parašė:
Yra internete . Visai neblogas , galvoju rinktis Šiaulių vietoj rajono ,nes geresnių daiktų pridėta ☺️
Kur ieškoti?
Na ir su pirmau gimdymu buvo neblogų tikrai. Tai dabar noris pasiziurėti , ko bus laf nereiktų pirktis is daiktų
Rios parašė:
Kur ieškoti?
Na ir su pirmau gimdymu buvo neblogų tikrai. Tai dabar noris pasiziurėti , ko bus …
Radau. Ačiū
Mažoji parašė:
Yra internete . Visai neblogas , galvoju rinktis Šiaulių vietoj rajono ,nes geresnių daiktų pridėta ☺️
O kaip Jūs galite rinktis tarp miesto ir rajono kraitelio? Kur bus deklaruotas vaikas, iš to ir gausite kraitelį.
nebent turite nuosavybės teise būstus tiek mieste, tiek rajone, tada suprantu.
Spalvotuke parašė:
O kaip Jūs galite rinktis tarp miesto ir rajono kraitelio? Kur bus deklaruotas vaikas, iš to ir gausite kraitelį.nebent turite nuosavybės teise būstus tiek mies…
Kraitelis priklauso pagal vieno iš tėvų deklaruota. Ne visur ir vaikas turi būti deklaruotas,svarbu vienas iš tėvų. Pvz Mažeikiuose gali gimdyti vaikas gali nebūti deklaruotas,svarbu pagimdyti jų ligoninėje ir gauni pinigini krepšelį. 😃
Mažoji parašė:
Kraitelis priklauso pagal vieno iš tėvų deklaruota. Ne visur ir vaikas turi būti deklaruotas,svarbu vienas iš tėvų. Pvz Mažeikiuose gali gimdyti vaikas gali nebūti …
Kraitelius duoda ne ligoninėje, o metrikacijoje kai prideklaruoji vaiką. Ligoninėje duoda dėžutes, bet ten daugiausiai reklamos.
Quatra parašė:
Kraitelius duoda ne ligoninėje, o metrikacijoje kai prideklaruoji vaiką. Ligoninėje duoda dėžutes, bet ten daugiausiai reklamos.
Aš ir nekalbu apie ligoninę.
Mažoji parašė:
Kraitelis priklauso pagal vieno iš tėvų deklaruota. Ne visur ir vaikas turi būti deklaruotas,svarbu vienas iš tėvų. Pvz Mažeikiuose gali gimdyti vaikas gali nebūti …
Na aš gyvenu Šiaulių rajone ir galiu klysti, bet man atrodo, kad turi būti tiek tėvai, tiek vaikas deklaruotas, kad gautum kraitelį.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai