TheVi parašė:
Pradžioj per 5min, o dabar vos ne 20-30min. Nervuoja mane tik laikyt ja. Rankos tirpsta
Kaip keistai🙈
TheVi parašė:
Pradžioj per 5min, o dabar vos ne 20-30min. Nervuoja mane tik laikyt ja. Rankos tirpsta
Kaip keistai🙈
Minimalistė parašė:
Pailgėjo ir maniškės valgymas iš 4 nr. Mažiau suvalgo. Sieju tą su didesniu susidomėjimu primaitinimu nei pm, bet naktim gi neprimaitinsi. Irgi svarstau pirkt 5 nr,…
Duok źinot ar paėjo😊😁
Nes jau aš laukiu kaip išgabymo tų žindukų, maniškė nervuotis pradejo, kelia pilva i viršų, matomai nebetinkama vidutinė tėkmė😊
Quatra parašė:
Su pirmagime tai su TD grupe rinkdavomes Kaune, kad visoms būtų patogu atvažiuoti. Tai man irgi ganėtinai keista, kad rugpjūtinukai pasyvūs
Mano kai mama gimdė paskutinį 15 metų atgal, tai jos iki dabar susitikimus turi, tik jau be paauglių suvažiuoja, o kol buvo iki 1mų klasių susitikimai vykdavo 2 kart net į metus.
Manau, dabar visi savo gyvenimuose sulindę ir į telefonus. Apatiški, bendrauti linkę labiau per soc tinklus. Tai sakyčiau, keista kad susitikimai dar vyksta. Nesakau, kad netainai. Fainai tikrai, bet labai sunku suderinti datas, laikus.
Mėgdavau pati organizuoti panašius ar bendrystes susitikimus. Jei dabr to reiktų nesiryžčiau.😊
Tai jei kas nori tiktis, tikrai gal ir nieko but jau pagaliau ta nosi iškišt iš namų.😊
S@ule83 parašė:
Kaip keistai🙈
Nieko keisto, nuo 3 nr i 4ta vyko labai panašiai. Tik aš drastiškai perejau, dabar darysiu kaip ir kita narė, pakaitaliosiu, jei tiks iškart ir nesprings, vualia.😊
TheVi parašė:
Nieko keisto, nuo 3 nr i 4ta vyko labai panašiai. Tik aš drastiškai perejau, dabar darysiu kaip ir kita narė, pakaitaliosiu, jei tiks iškart ir nesprings, vualia.😊…
Nu as ir bandysiu keitalioti, nes pas mus tokia situacija dabar kad nuo vieno misinuko prie kito pereit norim, o jie skirtyngu vienas tirstas kitas skystas🙈
S@ule83 parašė:
Nu as ir bandysiu keitalioti, nes pas mus tokia situacija dabar kad nuo vieno misinuko prie kito pereit norim, o jie skirtyngu vienas tirstas kitas skystas🙈
Jei tirštas tai iš kart pereikit ant dydžiu didesnio, nes jei su normaliu naudojat pvz nr 3 tai tirštas per nr 3 bus tolygus nr 2 traukimui, tai jei ant normalaus naudojat pvz nr 3, tirštam nusipirkit nr 4 ir žiūrekit kaip eisis, jei nervuosis prie buteliuko pirkit didesnį dydį
Gabukasb parašė:
Jei tirštas tai iš kart pereikit ant dydžiu didesnio, nes jei su normaliu naudojat pvz nr 3 tai tirštas per nr 3 bus tolygus nr 2 traukimui, tai jei ant normalaus n…
Aš bandysiu irgi taip, tiesiog kita žinduka. Nes matosi, kaip ir su pirmais perejimais buvo tas pats😊
Kas maitinate pm dalinuosi iš LT prašo gražinti i parduotuves aptamil ir tutteli pieno mišinius:

Dalinuosi ir nuoroda:
https://www.15min.lt/m/id/verslas/bendroves/vmvt-prevenciskai-isimama-dalis-aptamil-ir-tutteli-pieno-misiniu-663-2616964
Paukščiukas parašė:
Ar miega vaikai ant pilvo, veidu i ciuzini? Atrodo nesaugu, buna randu taip...
Mano sūnus nuo 6mėn miegodavo pusiau ant pilvo pasivertęs, bet veidas šonu pasuktas buvo, ne veidu į čiužinį. Mažoji dabar verčiasi per miegus ant pilvo bet tada iškart ir galvą kelią ir budinasi taip
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai