MartynoMamukas parašė:
Labuka merginos, man proplema,gal pagelbės it tos kurios turit patirties... Pasidalinkit prašau kokie gelia-bazės patikimesni silpniems nagams, tokiems kur mato dau…
aš dabar turiu Kodi, tai esu labai patenkinta
MartynoMamukas parašė:
Labuka merginos, man proplema,gal pagelbės it tos kurios turit patirties... Pasidalinkit prašau kokie gelia-bazės patikimesni silpniems nagams, tokiems kur mato dau…
aš dabar turiu Kodi, tai esu labai patenkinta
Juste.A parašė:
aš dabar turiu Kodi, tai esu labai patenkinta![]()
O gal nuorodele kokia, kur įsigyti? Ačiū
MartynoMamukas parašė:
O gal nuorodele kokia, kur įsigyti? Ačiū
žinokit ji yra Kodi kaučiukinė bazė, bet su ja reikia mokėti dirbti, kad rezultatas būtų geras. LT gal Vinted.lt reiktų apieškoti, šiaip žinau, akd manikiūristės siunčiasi ją.
Sveikos, gal kas naudojat sole gel one step gelinius lakus? Kazi kaip laikosi? Ar visgi geriau, kur su baze ir top?
https://nagulakavimas.lt/produktas/gelinio-lakavimo-rinkinys-sole-gel-one-step-try/
bonifacija - Evelina parašė:
Sveikos, gal kas naudojat sole gel one step gelinius lakus? Kazi kaip laikosi? Ar visgi geriau, kur su baze ir top?
Kaip tik esu įsigijusi, tai laiko tikrai ne 2 sav., o 5-6 dienas. Vienintelis pliusas - nusivalo lengviau. O šiaip jei norit geresnio efekto, tai pirktis su visais pagrindais ir top’ais. Man pažaidimui ir pirmam kartui per akis, realiai pirkausi vasarai, kad nereiktų žaisti su paprastais lakais, bet išlaikymas panašus
laimav parašė:
Kaip tik esu įsigijusi, tai laiko tikrai ne 2 sav., o 5-6 dienas. Vienintelis pliusas - nusivalo lengviau. O šiaip jei norit geresnio efekto, tai pirktis su visais …
Tai man tiktu, nes nebutina, kad 2 savaites laikytu, bet butu patogumas, kad greitai dziusta.
bonifacija - Evelina parašė:
Tai man tiktu, nes nebutina, kad 2 savaites laikytu, bet butu patogumas, kad greitai dziusta.
Pirkausi iš krinonos laką, jie irgi turi vienfazius, tai jų išlaikymas šiek tiek geresnis.
o šiaip tikrai per akis pasigrąžinti namuose, pedikiūras išsilaiko tikrai ilgiau nei savaitę.
laimav parašė:
Pirkausi iš krinonos laką, jie irgi turi vienfazius, tai jų išlaikymas šiek tiek geresnis.o šiaip tikrai per akis pasigrąžinti namuose, pedikiūras išsilaiko tik…
Aciu, reikes pasiziureti.
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai