Saulė7 parašė:
Užsukite į tema "Gimdos kaklelio pakitimai ir nėštumo planavimas" ten daugiau yra komentarų apie rastus pakitimus nėštumo metu. Man taip pat HSIL rado, db laukiu ko…
Ačiū, būtinai užsuksiu. Et, ir jus aplankė šita neganda
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįSaulė7 parašė:
Užsukite į tema "Gimdos kaklelio pakitimai ir nėštumo planavimas" ten daugiau yra komentarų apie rastus pakitimus nėštumo metu. Man taip pat HSIL rado, db laukiu ko…
Ačiū, būtinai užsuksiu. Et, ir jus aplankė šita neganda
Laputaitė88 parašė:
Ačiū, būtinai užsuksiu. Et, ir jus aplankė šita neganda![]()
Deja taip
blogiausia, kad aš tepinėlį dariau pirmą kartą gyvenime. Neaišku nuo kada jie atsiradę pas mane.
Saulė7 parašė:
Deja taipblogiausia, kad aš tepinėlį dariau pirmą kartą gyvenime. Neaišku nuo kada jie atsiradę pas mane.
As 12m dariau tepinelius pagal programa ant stikliuko ir visi buvo puikus, pagimdziau 2 vaikus ir pati paprašiau gines padaryt mokama skystoj terpej. Ir vualia! Cin3 ir konizacija. Tai vat irgi neaisku, nuo kada jie pas mane, nes pakitimai issivysto per ilgai laika, per 10m galimai, tad ateiciai zinokit, kad tik skystoj terpej daryt, nes paprasti bala zino ka rodo
Saulė7 parašė:
Deja taipblogiausia, kad aš tepinėlį dariau pirmą kartą gyvenime. Neaišku nuo kada jie atsiradę pas mane.
Dazniausiai gimdos kaklelio pakitimus sukelia ZPV virusas, ar daret tyrima, kad issiaiskint ar turit ji?
tryskaktusai parašė:
As 12m dariau tepinelius pagal programa ant stikliuko ir visi buvo puikus, pagimdziau 2 vaikus ir pati paprašiau gines padaryt mokama skystoj terpej. Ir vualia! Cin…
Taip, tas pigiausias arba kompensuojamas PAP testas nera toks tikslus, kaip skyston terpej, as visad prasau, kad darytu skystoj terpej, keli eur daugiau, bet aiskumo daugiau. O issivysto nebutinai per 10 metu. Gali ir greiciau. As tikrinuosi kakleli reguliariai nuo 18m, nes vadinama zaisdele aptiko per pati pirma apziura ant kedes. Ir daug metu nebuvo pakitimu, o viena karta rado zemo lygio pakitimus, kuriu neoperavo, nes negimdzius. Tai jie per kokius 2-3 metus iki cin3/cis issivyste, bet tais metais labai daug streso turejau... manau itakos dave... tada aisku is karto konizacija, nesvarbu, kad negimdzius
tryskaktusai parašė:
As 12m dariau tepinelius pagal programa ant stikliuko ir visi buvo puikus, pagimdziau 2 vaikus ir pati paprašiau gines padaryt mokama skystoj terpej. Ir vualia! Cin…
Ne visai tikslu. Visada dariausi pap paprastus, buvo aptikti LSIL, buvau stebima nuolat, kartojami pap testai kas pusmetį. Pradėjo daryti skystoje terpėje. Vienas testas švarus, po pusmečio pakartojo ir vuola! Staigmena! HSIL in situ. Sakė dar mėnuo ir vėžys, tad mano atveju, pakitimai vystėsi pusmetį labai sparčiais šuoliais.
Irvutė parašė:
Dazniausiai gimdos kaklelio pakitimus sukelia ZPV virusas, ar daret tyrima, kad issiaiskint ar turit ji?
Taip, turiu ZPV 16. Todėl ir paskirta buvo iškart konizacija, bet dėl nėštumo kol kas atidėta. Aš dariausi iškart skystoje terpėje, nes gydytoja sakė kad geresnins. Lyg nujausdama pasirinkau primokėt ir daryt skystoje terpėje geresnį.
Emma parašė:
Aš šiandien gavau cintec plus atsakymą. Neigiamą! Tai sekantis tyrimas skystoje terpėje po 4mėn![]()
Sakykit, ką tiksliai reiškia tas Cintec plius tyrimas? Mano teigiamas..
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai