2014.04.15 11:57 (prieš 12 m.)
simonyte_k parašė:
Ziuresim,100% nesu tikra,nes po viso to siaubo,daugiau niekas nebetikrino mano mazylio.Jokiu kraujo,slapimo tyrimu nedare..Ryt skrendam i LT,kaip tik poryt esu uzra…
Man atrodo, jeigu ir mw nesutiktų daryti, tai gal reikėtų pas GP nueiti ir paprašyti, jis turėtų siuntimą duoti į ligoninę ir padaryti. Pamenu man visokių nesąmonių nėšumo metu buvo, pulsas buvo sukilęs iki 195, kai normalus yra 85, tai nu4jus pas mw, pamatavo spaudimą, geras, pulsas tuo metu irgi geras. Sako nežinau, nieko negaliu padėt, kriepkis į GP. Tai nuėjau, iškart padarė kraujo tyrimus, slapimo, širdies kardiogramą. O kadangi viskas buvo gerai, bet sakiau, kad naktį sukyla, nusiuntė į ligoninę, dave tokį aparatą, kur visą parą tikrino širdies darbą, bet rezultatai buvo geri. Vistiek iki galo neišsiaiškino dėl ko čia taip, nes nepagaudavo to momento, kai pulsas pakildavo nežmoniškai. Bet va ką norėjau pasakyti, mw ranka numojo, o gp ėmėsi visokių priemonių. Nežinau ar čia sistema kita negu kituose miestuose, arba kaip ir ankščiau šnekėjom, žiūrint ant ko papuoli. O pasirodo pulsas kildavo, nes dukra beroto didelė buvo, nesileido į dubenį, o naktį pradėjus vartytis, užspausdavo viską viršuj. Pagimdžiau ir nė sykio per devynis mėnesius nebepasikartojo.