dafulka parašė:
na reikes pasidometi,bet mes manau imsim vezima 3/1 tai vistiek su ja busim![]()
Mes ir vezima 3/1 . Ir isimesim kedute
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdadafulka parašė:
na reikes pasidometi,bet mes manau imsim vezima 3/1 tai vistiek su ja busim![]()
Mes ir vezima 3/1 . Ir isimesim kedute
klaipediete1981 parašė:
Mes ir vezima 3/1 . Ir isimesim kedute![]()
Tau jau visai greit gimdyti
kaip jautiesi?
dafulka parašė:
Tau jau visai greit gimdytikaip jautiesi?
![]()
Man jau vyksta visokie dalykai. Dilkcioja gimda, pilvas nusmukes. Baisu ,bijau net vaiksciot. Atrodo iskris
klaipediete1981 parašė:
Man jau vyksta visokie dalykai. Dilkcioja gimda, pilvas nusmukes. Baisu ,bijau net vaiksciot. Atrodo iskris
Oho..bet cia normalu pries gimdyma taip?
dafulka parašė:
Oho..bet cia normalu pries gimdyma taip?
Per anksti nusileido biski dar pora sav. turejo pabut.
klaipediete1981 parašė:
Per anksti nusileido biski dar pora sav. turejo pabut.
Mano draugei isvis 32 sav perzemai gulejo maze, jau savaite kaip pernesiojo
O as 33 sav su lb trumpu kakleliu gulejau patologiniam, bet pagimdziau laiku. 3 dienas pries nustatyta data
Marija Mo parašė:
Mano draugei isvis 32 sav perzemai gulejo maze, jau savaite kaip pernesiojo![]()
O as 33 sav su lb trumpu kakleliu gulejau patologiniam, bet pagimdziau laiku. 3 di…
Nu zesiu ka gyd sakys siandien
dafulka parašė:
Jus nesijuokit,bet tikrai tada kaip suspardytas atrode visas uzpakalis kokias 2-3 dienas
Bet vistiek laksciau kaip negimdzius,atvaziavo artimieji aplankyt ta pati vakara tai ziuri as sau sedziu atsisedus
Nors tiesa sakant pries gimdyma negalvojau nei apie plysimus,nei apie dar ka nors.Masciau tik apie dukryte kad jai irgi sunku ateiti i si pasauli,kad viskas del jos,kad tik ji gimtu lengvai ir t.t. ir man kazkaip padejo toks nusiteikimas per saremius
-V_K- parašė:
Jus nesijuokit,bet tikrai tada kaip suspardytas atrode visas uzpakalis kokias 2-3 dienas![]()
taip, kaip ir sako jeigu nusiteikti gerai tai ir viskas bus gerai, nereikia prigalvoti visokiu dalyku blogu
aisku kartais lengva pasakyti, bet manau jei iseis tai bus tik i nauda visiems
-V_K- parašė:
Jus nesijuokit,bet tikrai tada kaip suspardytas atrode visas uzpakalis kokias 2-3 dienas![]()
Mane net akusere ispejo po gimdymo, sako jausies kaip uzpakalis ispardytas butu.
Su tais plysimais labai idomiai, vienos gimdo didelius leliukus o plysta lb mazai, kitos mazus o suplysineja stipriai.
Kiek as domejaus tai cia nuo audiniu elastingumo priklauso ir t.t.
Labai rekomenduoju lankyt spec mankstas\baseinus, aisku jei sveikata leidzia.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai