kulverstukas parašė:
Sveikos mamytes,gal galit patarti gera koki neurologa vaiku poliklinikoj?
pati geriausia neurologe - Maskolenkaite
kulverstukas parašė:
pati geriausia neurologe - Maskolenkaite
indreu parašė:
Dubysos g. tai esu pati ten dirbusi, tai ten tokia darbuotoju kaita, kad ten niekad gero masazisto nebuvo, nebent dabar kas paiskeite. Tuomet dirbo kinezizte, rezultatu auksciausiu pasiekdavo, tik va nebezinau ar bedirba, nes sefa skregu, skrega ir sukcius geras.
Trecioj poliklinikoj as su mazium ejau ta pirmine reabilitacija (5kartai) masazai ir kineziterapija, man patiko, ir rezultatas sioks toks buvo.
aha, aisku,aciu
na jeigu sefas nepasikeite, tai turbut ir situacija nepasikeite
mums neurologe sake, kad priklausys 18 nemokamu apsilankymu ten tame centre (ar kitame,kuri pasirinksime) kur yra salia 3 poliklinikos ir baseino, tarpo ju
mega parašė:
cia jau snekejom apie tai. kadangi pati vedziau ten savo vaika, o ne is kitu girdejau, tai galiu pasakyt tik gerai.
atsiprasau, neseku Jusu forumo, tai nebusiu tikrai skaiciusi pasnekesiu
paieskosiu gal rasiu diskusija. O patikslinkite, vedete vaika savo kur i salia trecios poliklinikos, ta centra?
kulverstukas parašė:
sveika, mums labai abiems tinka ir patinka neurologe Maskolenkaite
kulverstukas parašė:
Maskolenkaite man labai patiko
Arbatele parašė:
aha, aisku,aciu![]()
na jeigu sefas nepasikeite, tai turbut ir situacija nepasikeitemums neurologe sake, kad priklausys 18 nemokamu apsilankymu ten tame centre (ar kitame,kuri pasirinksime) kur yra salia 3 poliklinikos ir baseino, tarpo ju
![]()
tai ten nieks nesikeis, juk ten jo privati poliklinika. Del to ir isejau, atsibodo ziureti, kaip zmones apgaudineja ir apiplesineja viduri baltos dienos.
kulverstukas parašė:
mes pas Lukiene einam, cia karoso g.. man labai ji maloni ir paslaugi
ilona649 parašė:
man cia toks klausimelis iskilo, sugalvojau issispausti obuoliu sulciu, o reikia nulupti obuolius ir isvalyti seklas ar uztenka nuplaut?
as jai tik vienai stiklinei, tai sutarkuoju tarka kur cepelinam, neskusta obuoli ir spaudziu per marle, o jai didesni kieki su sulciaspaude tai nulupu ir isemu seklas
Arbatele parašė:
atsiprasau, neseku Jusu forumo, tai nebusiu tikrai skaiciusi pasnekesiupaieskosiu gal rasiu diskusija. O patikslinkite, vedete vaika savo kur i salia trecios poliklinikos, ta centra?
taip i ta pati. kazkaip vadina sutrikusios raidos centras ar kazkas panasaus. tas mazassis 3 poliklinikos pastatas, kur senais laikais vaiku poliklinika buvo. man is tiesu ten patiko. dicis kai pradejo vaikscioti, tai dare ta ant pirstu galiuku, tai mums kineziterapeute labai padejo ir issisprende musu problema. nezinau, kodel kitiems ten nepatinka ar kazkas netinka, gal reikia 5 zvaigzduciu ypatingo aptarnavimo
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai