Akmenile parašė:
Sveikos, ka jums gyd paskyre kosuliui lengvinti ir nuo galvos skausmo?
Nuo temperaturos ir skausmo - paracetamolis, nuo kosulio- prospan sirupa.
Koronavirusas (COVID-19) nėščiosioms kelia nemažai klausimų dėl jų pačių ir vaisiaus sveikatos bei tinkamos priežiūros. Skaityti
visą straipsnįAkmenile parašė:
Nuo temperaturos ir skausmo - paracetamolis, nuo kosulio- prospan sirupa.
Akmenile parašė:
Jeigu neturite temperatūros, tai labai padeda kosuliui inhaliacija su eukaliptu, senoviškai, isipilant karšto vandens į dubeni ir uzsidengus rankšluosčiu. Eukalipta naudojau tepalo pavidalu, kurį galima inchaliuoti ir tepti krūtine
laurushis parašė:
Jeigu neturite temperatūros, tai labai padeda kosuliui inhaliacija su eukaliptu, senoviškai, isipilant karšto vandens į dubeni ir uzsidengus rankšluosčiu. Eukalipt…
Pabandysiu patepti, nes turiu Aromamama Kranklio tepala
White Balloon parašė:
Sveikos. Kurios sirgot korona nestumo metu, bet jau pagimdete, kaip jusu leliukai, ar nera jokiu kompikaciju?
Sirgau 32sav. Leliukui tuoj 4 mėn, kuo sveikiausias kūdikis 🥰
Vadve parašė:
Sirgau 32sav. Leliukui tuoj 4 mėn, kuo sveikiausias kūdikis 🥰
Džiugu ❤❤
White Balloon parašė:
Sveikos. Kurios sirgot korona nestumo metu, bet jau pagimdete, kaip jusu leliukai, ar nera jokiu kompikaciju?
Sirgau nuo +-5 neštumo savaitės iki 12sav (sunkesnia forma), dukrytei 8mėn, sveika, stipri, viską pradėjo daryt ankščiau, dar nei karto nesirgo, nei peršalimais nei dar kažkuo. Jokių komplikacijų.
LaimingaMamytee parašė:
Sirgau nuo +-5 neštumo savaitės iki 12sav (sunkesnia forma), dukrytei 8mėn, sveika, stipri, viską pradėjo daryt ankščiau, dar nei karto nesirgo, nei peršalimais nei…
❤
Sveikos o gal yra kažkam taip buve,sirgau korona ir man rytoi tiretu but menesinės ,bet man taip dega skauda krutine tiek viena tiek kitą ir spenelių negalių priliesti skauda ,prieš menesines niekada man neskauda krutinės idomus pojučiai ,tai idomu ar kam nors buvo kai korona sirgote ar skaudejo krutinė?
Laukimas tai kantrybė parašė:
Sveikos o gal yra kažkam taip buve,sirgau korona ir man rytoi tiretu but menesinės ,bet man taip dega skauda krutine tiek viena tiek kitą ir spenelių negalių prilie…
Man speneliai irgi pirmą kartą skauda , irgi prasirgau covid ir šiandien mm dieną ,bet jų dar nėra . O krūtinę man skauda kartais prieš mm skauda ir dabar .
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai