juratelex parašė:
Kur cia tokios kainos? As kiek vilniuje skambinejau sake zmogui 25 eur ir nereik uz sale![]()
Park Villa, Karališka kibinė, La Pergola, Green House ir daaaug kitų. Verkių rūmuose nuo 50 eurų..
juratelex parašė:
Kur cia tokios kainos? As kiek vilniuje skambinejau sake zmogui 25 eur ir nereik uz sale![]()
Park Villa, Karališka kibinė, La Pergola, Green House ir daaaug kitų. Verkių rūmuose nuo 50 eurų..
Aistera parašė:
Mes uzsisakem lokio pastoge. Ten ir gavom salyte, vaikam zaidimai lauke yra, kaina 17e zmogui. Tik maisto nzn nesu ten ragavus, tikiuos nebus lb blogai ☺
Ir mes ten užsirezervavom 08.20d.
vien dėl to patiko,kad yra kiemelis ir vaikai lakstyt lauke galės, kai nebeišbus viduj
bankete nesu buvus ir kaip atrodys tik viziją turim,bet esam kelis kart pietavę,tai maistas patiko-šviežia, skanu. Porcijos tokios "teisingos"
kaip vyras sako- furistams
O kada jūsų šventė? Jei anksčiau,gal patartumėt ką papildomai užsisakyt, ar ko ne
Akteja parašė:
Tai žinok tu man..ar nuo 30euru brangu ...
Kai plius tik 4-5val busime..
Na kainos tai ką aš žinau, jau tuomet geriau paprasčiausiai nueiti visiems į kavinę ir skaniai pavalgyti jei dar atskirai salės neduoda, realiai už tokią sumą labai skaniai manau galima pavalgyti
jurgituke2 parašė:
Na kainos tai ką aš žinau, jau tuomet geriau paprasčiausiai nueiti visiems į kavinę ir skaniai pavalgyti jei dar atskirai salės neduoda, realiai už tokią sumą labai…
Tai va va,,bet labai daug kas įeina
Ziuresim
vilmaje parašė:
Taip taip...gavosi saldainiai ir 80 e.Apiplesimas vidury baltos dienos! Siauliuose cia taip nutiko.
O kurioj baznycioj, jei nepaslaptis ? ;)
Zirza parašė:
kada jusu krikstas lauksim atsiliepimukurioj vietoj ji yra?
Liepos 2d. Nzn tikslaus adreso. Kazkur prie garliavos netoli
dzineee parašė:
Ir mes ten užsirezervavom 08.20d.vien dėl to patiko,kad yra kiemelis ir vaikai lakstyt lauke galės, kai nebeišbus viduj
bankete nesu buvus ir kaip atrodys …
Jus ir emet ta salyte, kur isejimas i lauka yra? Mums ir norejos kad vaikams butu uzsiemimas kazkoks. Mes liepos men. Tai parasysiu butinai kaip viskas
Aistera parašė:
Mes uzsisakem lokio pastoge. Ten ir gavom salyte, vaikam zaidimai lauke yra, kaina 17e zmogui. Tik maisto nzn nesu ten ragavus, tikiuos nebus lb blogai ☺
As gimtadieni ten svenciau. Nieko stebuklingo, bet man buvo skanu.
ligitamasev parašė:
Laba diena pasikartosiu as su klausimu ką zadat dovanoti krikšto teveliams![]()
Padekos zodzius isgraviruotus ant veidrodzio
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai