2016.01.21 21:06 (prieš 10 m.)
Labas mamytes. Noriu jusu patarimo. Balandzio menesi nusimato didelis balius, vyro mociutei 80 metu ir vyro mamai 55 metai. Bus nuomojama sodyba ir muzikantas. Vyro miciute, gyvena su vyro pysesere( anuke iseina ) ir vaikucius padaboja, Airijoje. Ir jie atskris i ta baliu, ir tik kelioms dienoms. O mane jau nervuoja kai klausineja kada krikstysit kada.... Tai as tokia minti audziu, tad balius numatomas apie 17val. O jei as ta pacia diena, iki pietu, suorganizuociau krikstynas. Kaip sakoma tyliai ramiai. I baznycia eitu uosviai, mociute, ir vyro pusesere su vyru ( jie tikriausiai ir butu kriksto tevai ) su vaikais. Visus svecius uosviene jau kviecia i ta baliu i sodyba kad dienas susireguliuotu zmones, bus tik artimieji, apie 20-25 zmones. As mastau, pasakyti jiems kad tada ir tada krikstysiu vaika ir jei bus noras gali i baznycia atlekti, o jei ne tai vistiek susitiksim sodyboj, ar taip ar taip baliavos. Zinoma pasamdyciau fotagrafa kad baznycioj ir po jos pafotkintu, aisku duociau ir pinigu uz ta sodyba ( dasideciau, nes bus staigmena mociutei, organizuoja anuke ir mano anyta viska ), uzsakyciau torta atskira. Nu nesinori kazko istaigingo, tiesiog kol mociute gyva dar norisi kad pamatytu kriksta, nes labai jau lauktas vaikelis musu. Tarkim salej butu sveciy knyga kad parasytu palinkejimus vaikui, gal kazkokios dovaneles sveciams... nezinau. Tik galvoju ar nekiauliska bus is mano puses, kad darau ta pacia diena o ne atskirai kada tai. Bet neaisku kada sveciai is airijos vel atskristu i lietuva. Nezinau ar gerai mastau...