likiki parašė:
Aišku, tai aš kaip be patirties, norėčiau paklausti kaip nerti tokią servetėlę:
As neriau sita
Graziai atrodo nunerta. Ja neri nuo vidurio aplink, o galiukus atskirai prinersi. Schemutej gal neblogai viskas ir parodyta.
likiki parašė:
Aišku, tai aš kaip be patirties, norėčiau paklausti kaip nerti tokią servetėlę:
As neriau sita
Graziai atrodo nunerta. Ja neri nuo vidurio aplink, o galiukus atskirai prinersi. Schemutej gal neblogai viskas ir parodyta.
Ivetut parašė:
noretumem schemutestokiu ydomiu da nemaciau
![]()
Prašau... Nėriau vadovaudamasi šia nuoroda, dalį dadėjau savo...
rutuliuke parašė:
gal gali sita schemute atsiust [email protected] buciau labai dekinga![]()
dabar jau galima nuotraukas nusikopijuoti tiesiai iš TD.. su dešiniu pelės klavišu - Save Image.. ir turėsi viską kompiuteryje
Jolla parašė:
Pareinu su nauju darbeliu...
kokie sitie nerealus... jei buciau Lietuvoj - grobciau is taves
mamuler parašė:
kokie sitie nerealus... jei buciau Lietuvoj - grobciau is taves![]()
Tai nusinert pabandyk, idejau schema.. ;)
ingridusikas parašė:
Sveikutės gal galite pagelbėti su šios suknelės nerimu?

Kad platetu tiesiog reikia punyte ilginti. Pvz, jei visa eile ejo kilpute is 3 akiu, tai sekancia eile darai is 4 akiu, ir t.t. didinant dideja lankeliai ir suknele plateja.
ingridusikas parašė:
Dėkui, tika irgi šią schemą radau sijonuko ;) bet idomiai kad schemoje nėra didinimo akiųar nebus pridėjus akių skaičių kad ji staigiai praplatės...? nes k…
Bet pati suknele yra jau nuo liemens banguota. Tai galbut ji jau ir yra platejanti nuo liemens su vienodu akiu skaiciumi (po 6 matau schemoje). O kai apacioje prisideda papildomas rastas, tai ja galutinai ir isplatina
georgita_p parašė:
Bet pati suknele yra jau nuo liemens banguota. Tai galbut ji jau ir yra platejanti nuo liemens su vienodu akiu skaiciumi (po 6 matau schemoje). O kai apacioje prisi…
Tai gal bandyti iškart po 6akis nerti? Ar gal pradžioje bent 4 paskui po kokiu 5-6 eilių pridėti jau po 5daryti ir vėl paskui po 6? Nes matai ir pati schema ne nuo pradžių o tik nuo 15 eilutės
tika schemą išsididinau ir pažiūrėjau kad kur ratu apėjus susijungia raštas, pinutės akys prasideda tai nėr pusės kilpos ar perėjimo į kitos vidurį, reiškias ji automatiškai pati po pusę kilpos platėja
ar aš klystu?
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai