2021.11.27 18:47 (prieš 4 m.)
Sveikos ,sekmadienį (11sav3dienos) pradėjau kraujuoti ,nuvykus į priėmimo skyrių,nustatė nesivystantį nėštumą. Antradienį paguldė į skyrių ir pradėjo medikamentinį išvalymą. Pirmą dieną 3x2, nepadėjo. Antrą dieną 3x2 padėjo. Po paskutinės dozės prasidėjo stiprūs sąrėmiai ,vaistai nebepadėjo . Viskas pradėjo šalintis dideliais gabalais,bet skausmai nepraėjo . Jie buvo nežmoniški. Gydytoja su įrankiais pravėrė gimdą ir tada labai palengvėjo ,dar tuo pačiu ir pravalė. Trečią dieną dar reikėjo gerti 2x2 ir ketvirtą dieną paleido namo. Ligoninėje geriau ibuprofeną ir ledo nošpą. Kadangi mano skrandis jautrus vaistams ,prasidėjo uždegimas . Antra diena esu namie ir be vaistų negaliu iš lovos išlipti . Buvo ir temperatūra sukilusi . Savijauta tikrai prasta tiek fiziškai ,tiek emociškai. Turbūt suvokimas atėjo ,kas įvyko tik išėjus iš ligoninės .
Ligoninėje stipriai kraujavau 4 valandas ,negalėjau iš WC išeiti ,nes bėgo kraujas be sustojimo.
Man gydytoja siūlė abraziją,bet galvojau tikrai vaistais bus lengviau , dėja klydau. Nuo tų vaistų labai suko vidurius. P.s. tai mano trečias perseidimas išeilės . Pirmas dukrytes išnešiojau be problemų. Po šios patirties vaikų daugiau nebenoriu
.