Saulespinduliai parašė:
Rytoj prasidėtų 9sav.
O tai gal dar maža viltis yra ? Gal vėlyvas pastojimas ?
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįSaulespinduliai parašė:
Rytoj prasidėtų 9sav.
Linestra parašė:
Labai abejoju, nes net du kartus žiūrėjo, kai 6+ buvo, jau tada sakė, kad tik namelis yra, nieko nemato.. tada 7+ tas pats buvo. Mano ciklas reguliarus, neturėtų būti vėlyvas. Rytoj vizitas, manau tik užtikrins tą patį vėl. Tik noriu, kad viskas greiciau pasibaigtų ir nebūtų kokių papildomų komplikacijų 🥺
Saulespinduliai parašė:
Labai abejoju, nes net du kartus žiūrėjo, kai 6+ buvo, jau tada sakė, kad tik namelis yra, nieko nemato.. tada 7+ tas pats buvo. Mano ciklas reguliarus, neturėtų bū…
Tai ju tokia politika uz naturaluma.As po pagalbinio,tad paklaidos nera.2sav vaiksciojau laukiau savaiminio 20d pagulde su vaistais 21d paleido.Dar esu priemime siuo metu.Nuo 23d pilvo skausmai kiaura para,net vaistai tik apmalsina,nenuima.Skambinau ginekologui,liepe vaziuot i priemima.Tad laukiu ka pasakys...
MiegaIiuke parašė:
Tai ju tokia politika uz naturaluma.As po pagalbinio,tad paklaidos nera.2sav vaiksciojau laukiau savaiminio 20d pagulde su vaistais 21d paleido.Dar esu priemime siu…
Tas medikamentinis valymas man atrodo nesusipratimas. Moterys tiek išsikankina, o galiausiai vis tiek viskas baigiasi operacinėje. Aš ne išimtis. Linkiu stiprybės ir nebijoti abrazijos jeigu prireiks.
MiegaIiuke parašė:
Tai ju tokia politika uz naturaluma.As po pagalbinio,tad paklaidos nera.2sav vaiksciojau laukiau savaiminio 20d pagulde su vaistais 21d paleido.Dar esu priemime siu…
Laikykis ,man buvo nepakeliami skausmai su medikamentais ,teko atverti gimdą instrumentais, skausmą kaip ranka nuėmė .
Esmilė parašė:
Tas medikamentinis valymas man atrodo nesusipratimas. Moterys tiek išsikankina, o galiausiai vis tiek viskas baigiasi operacinėje. Aš ne išimtis. Linkiu stiprybės i…
Mano ginekologė taip pat sakė ,kad tie medikamentai yra kažkoks nesusipratimas ir moterų kankinimas.
Saulespinduliai parašė:
Labai abejoju, nes net du kartus žiūrėjo, kai 6+ buvo, jau tada sakė, kad tik namelis yra, nieko nemato.. tada 7+ tas pats buvo. Mano ciklas reguliarus, neturėtų bū…
Užuojauta
Esmilė parašė:
Tas medikamentinis valymas man atrodo nesusipratimas. Moterys tiek išsikankina, o galiausiai vis tiek viskas baigiasi operacinėje. Aš ne išimtis. Linkiu stiprybės i…
Va ir as jau ta galvoju...taip gimdau 2-3 val o cia kosmaras...ir kai reike gabalais susirinkti i ta puoda nuo zemes...taip pakriko viskas,kad ir psichologa jau uzsirasiau...Jau ur sakiau gyvenime jai kada reiktu uz pinigus tada eiciau valyma....as nuo 13val Kaune kliniku priemime...
MiegaIiuke parašė:
Va ir as jau ta galvoju...taip gimdau 2-3 val o cia kosmaras...ir kai reike gabalais susirinkti i ta puoda nuo zemes...taip pakriko viskas,kad ir psichologa jau uzs…
Ta prasme susirinkti ? Man leido visą laiką riai būti WC. Nes 2 valandas ne sustojimo tekėjo kraujas ir niekur nieko nereikėjo rinkti 🤔. Kokios žinios dabar ? Jau apžiūrėjo?
Esmilė parašė:
Linestra parašė:
Laikykis ,man buvo nepakeliami skausmai su medikamentais ,teko atverti gimdą instrumentais, skausmą kaip ranka nuėmė .
Man darė medikamentinį, viskas gerai baigėsi, jokių uždegimų, iki galo išsivalė su mm.
Esmilė parašė:
Ar jus po abrazijos echoskopavo?
Galvoju gal reikia pasirodyti ginekologei, tik nežinau kada geriau.
Mane penktadieni operavo, antradienį jau apžiūrėjo, nes sakė pasirodyti jei nekraujuosiu.
saulėtoji0 parašė:
Man darė medikamentinį, viskas gerai baigėsi, jokių uždegimų, iki galo išsivalė su mm.
Pirmas mano Nesivystantis irgi baigėsi medikamentiniu. Gan greit ir lengvai viskas praėjo
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai