Lollipops parašė:
Ačiū labai, taip išsamiai viską aprašėteLabai džiaugiuosi, kad Jums pavyko, suteikia vilties
![]()
Del progesterono mes su gydytoju kalbejom daug, as ir daug skaiciau moksliniu tyrimu ir straipsniu ir visa kita, esme tokia progesterono - jei nera hcg, tai ir progesteronas neuzsilaiko, o dideles dirbtines dozes tik atitolina kraujavima, bet cia neskaitant tu atveju kada organizmas tikrai pats negamina pakankamo kiekio. As sitos problemos neturejau ir pvz pas mane net ir su biocheminiu nestumu prg huvo 80 virsaus (kiek tiksliai jau nepasakysiu, turiu atkapstyt tyrimu lapus).
Faktas tas kad kaip sake per anksti pradejus naudot progesterona (neovuliavus) uzslopinamas visas ciklas ir tada visas fet gali nueit suniui ant uodegos. Kadangi po ovitreles leidimo yra vidutiniskai laikas nustatomas jog ovuliuoja per 36 val, tai as dar tada pati pasiskaiciavau kada man pradet naudot progesterona paskirta. Tai man suleido ketvirtadieni per pietus klinikoj, as pradejau naudot penktadieni vidurnakti, o veliau sunormalizavau laika vis po 30 min atkeldama i sau patogu laika. Nzn ar tai padejo fiziologiskai, bet psichologiskai buvo man ramu kad darau viska kaip parasyta.