Gintarina parašė:
Sveikos, padėkite man susigaudyti, net nežinau ką ir galvoti, abu testai daryti šiandien. Viename matosi neryškus antrasis brūkšnelis, o kitame, kuri atlikau už por…
Testai teigiami,veliau darytas su maziau koncentruoto slapimo.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįGintarina parašė:
Sveikos, padėkite man susigaudyti, net nežinau ką ir galvoti, abu testai daryti šiandien. Viename matosi neryškus antrasis brūkšnelis, o kitame, kuri atlikau už por…
Testai teigiami,veliau darytas su maziau koncentruoto slapimo.
Gintarina parašė:
Sveikinu!
Gintarina parašė:
O koks tai testas? Yra panašūs kur rodo su vandeniu teigiamą.
Gintarina parašė:
Žinoma, abiejuose matosi. Antras blankesnis, nes dar nedidelė hcg koncentracija šlapime, gal skysčių daugiau gėrėt, ne pirmas rytinis šlapimas
Vera Verto parašė:
Bet ne sitiek teigiama 😁
Vera Verto parašė:
Testai abu Maria Express
Gintarina parašė:
Ačiū mergaitės, negaliu patikėti, kad man pasisekė kai jau beveik buvau praradusi viltį, po trijų metų nesėkmingų bandymų, wow![]()
Sveikinu,del viso pikto pasidarykite ir kitos firmos testuka,sekmes
umagu parašė:
Sveikos,
Mėnesinės vėluoja 2-3 dienas, šiandien pasidariau ICA testą ir po 5 minučių pasiro…
Gal dar nesubego dazai, idomiai atrodo, lyg nunubeges slapjmas. Lyg maza butu.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai