GyvenantiPuikiai parašė:
47 buvo apie 6 dpoir čia prieš metus. Paskui tie jau neseniai
na kai neplanavom
laiką tyrimam naudojau
bet dabar ilginu fazę. Dabar iki 13 dpo pailgė…
tai super, kad judat i prieki!!! ❤️
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįGyvenantiPuikiai parašė:
47 buvo apie 6 dpoir čia prieš metus. Paskui tie jau neseniai
na kai neplanavom
laiką tyrimam naudojau
bet dabar ilginu fazę. Dabar iki 13 dpo pailgė…
Grazhinute parašė:
Kad tik atgal. Vyras išvažiuoja iki Naujų metų
bet tai tuo metu vis tiek dufą gersiu, žiūrėsiu kaip prg auga. Lapkritis bus palankesnis. Ov nusimato savaitgaliais, kai vyras grįš
prl sakė ir karts nuo karto pakartot
Grazhinute parašė:
gali buti, gali buti kad neteisingas tyrimas buvo, pvz jei buvot duse ar patyret stresa, skubejot ir pan, kitu organizmas labai jautrus ir labai daug kas itakoja pr…
O del prg tai zinau iki kada gerti, tik tyrimus pasidariau : prl 1000, prg 26, taip iseina ov nebuvo pilnaverte, del to ir dvejoju ar testi gepretix iki galo.
Stebuk1elis parašė:
O del prg tai zinau iki kada gerti, tik tyrimus pasidariau : prl 1000, prg 26, taip iseina ov nebuvo pilnaverte, del to ir dvejoju ar testi gepretix iki galo.
oho, ziauriai aukstas prl, jus geriat kanors, kad numusti ji?? ir prg labai mazas, jeigu 7dpo toks jau geriant grepetix tai turbut jums net neisisavina jis, gal keiskit kitu prg papildu..
Grazhinute parašė:
oho, ziauriai aukstas prl, jus geriat kanors, kad numusti ji?? ir prg labai mazas, jeigu 7dpo toks jau geriant grepetix tai turbut jums net neisisavina jis, gal kei…
Prl dariausi si cikla pirma karta, esu uzsirasius pas endokrinologa, tai lauksiu vizito. O del prg tai reiktu tartis su gine ka vietoj to galetu vartot ? Kuo toliau tuo labiau rankos svyra.. bet tai kaip as tada buvau pastojus jei toks prolaktinas buvo ...
Stebuk1elis parašė:
Prl dariausi si cikla pirma karta, esu uzsirasius pas endokrinologa, tai lauksiu vizito. O del prg tai reiktu tartis su gine ka vietoj to galetu vartot ? Kuo toliau…
kada buvot pastojusi? nenuleiskit ranku del savo svajones niekada
kenciantiems - dangus!
utrogestan i maksti galit bandyt
Grazhinute parašė:
kada buvot pastojusi? nenuleiskit ranku del savo svajones niekadakenciantiems - dangus!
Bandau laikytis, tik atrodo tas stebuklas niekad neateis... o dar va randi bedu kurias reikia gydyt... 2017 Kovo 14 suzinojau kad laukiuos, balandzio 18 suzinojau kad sirdute sustojo ??? Utrogestan tik su receptu parduoda, taip? ?
Stebuk1elis parašė:
Bandau laikytis, tik atrodo tas stebuklas niekad neateis... o dar va randi bedu kurias reikia gydyt... 2017 Kovo 14 suzinojau kad laukiuos, balandzio 18 suzinojau …
uzjauciu
gal kai pastojot nebuvo toks aukstas prl? manau nereikia saves isgasdinti anksciau laiko, viskas bus gerai! lai vyras geria papildomai vitaminu, nes vaisius nustoja vystitis dazniausiai del spermos DNR, tad nepakenks vyrui prisiziureti dieta ir pagerti vitaminu
utrogestan tik su receptu. O kiek grepetix geriat? gal per mazas kiekis, gal reiktu didinti?? Nes prg tikrai mazas kaip papildus vartojant
Grazhinute parašė:
uzjauciu![]()
gal kai pastojot nebuvo toks aukstas prl? manau nereikia saves isgasdinti anksciau…
Va dabar jau nezinosiu koks buvo prl pries pastojant, tada dar nesidariau tyrimu, o prg geriu 100 i diena, gal but tikrai per mazas kiekis mano organizmui... o vyrui visad duodu vitaminu ir dar foli geria irgi
Stebuk1elis parašė:
Va dabar jau nezinosiu koks buvo prl pries pastojant, tada dar nesidariau tyrimu, o prg geriu 100 i diena, gal but tikrai per mazas kiekis mano organizmui... o vyru…
manyciau mazokai.. su tokiu prg kaip jusu as gerciau minimum 3 tabletes i diena, ir reiktu pastebeti prg, nes jei jis zemas tai sunkiai tvirtinsis jums leliukas
jeigu prg vis mazas bus, tada net i maksti bandyt deti, kitoms taip geriau pasisavina
girdejau kad ir ta pati grepetix i maksti deda, nes utrogestan irgi seip geriamas, bet man daktaras liepe i maksti deti
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai