elita44 parašė:
Sveikos, gal kažkas turi patirčių su epidūrais? Teko girdėti, kad neduoda arba labai vengia duoti, delsia. Kaip yra iš tiesų? Ar kažkam davė visgi epidūrą paprašius…
Panevėžyje neduoda,prašiau...
Smėlynės 25, Panevėžyselita44 parašė:
Sveikos, gal kažkas turi patirčių su epidūrais? Teko girdėti, kad neduoda arba labai vengia duoti, delsia. Kaip yra iš tiesų? Ar kažkam davė visgi epidūrą paprašius…
Doviliukassss parašė:
O kodėl nedavė? Kaip pagrinde tokį sprendimą?
elita44 parašė:
O kodėl nedavė? Kaip pagrinde tokį sprendimą?
Man buvo pasakyta. "O kam? Pagimdyti ir be" ..pasakiau,kad kai antrą vaiką gimdžiau man Kaune davė.. sako..tai blogai,turėjo neduoti nes turėjai CP pirmą.
Prieš 11 metų...dabar kai pagalvoju nu juokas ima🙄
elita44 parašė:
Paprasiau ir dave bet cia pries 5metus
Almutje parašė:
O kaip su chalatukais darot? Ar duoda ligoninė ar reikia savo turėti?
Duoda.
Almutje parašė:
O kaip su chalatukais darot? Ar duoda ligoninė ar reikia savo turėti?
Duoda, bet bent jau man labai plona dave ir buvo tikrai šalta. Gimdykloj iš vis neįmanoma but kaip šalta, paklausiau kodel, sake užsuktas šildymas del taupymo
kristekrauj parašė:
Duoda, bet bent jau man labai plona dave ir buvo tikrai šalta. Gimdykloj iš vis neįmanoma but kaip šalta, paklausiau kodel, sake užsuktas šildymas del taupymo
Oho.. na man tik sausio gale terminas tai gal nebus šalta🙈
O savo rankšluosti palatoje reikia turėti ar duoda? Kažkaip nežinau ar dėtis savo ar ne🙈
Almutje parašė:
Oho.. na man tik sausio gale terminas tai gal nebus šalta🙈
O savo rankšluosti palatoje reikia turėti ar duoda? Kažkaip nežinau ar dėtis savo …
Rankšluoščio tikrai neduoda, dejausi savo, tik vaikui palutes duoda
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai