Vejune parašė:
Sveikutes ,Rasyt kaip man toli iki tavo supratingumo,kantrybes ir išmones,nieko man neiseina,bandau kiek galiu Bet viskas atrodo tik blogeja,Ugne visai neklauso,tycia pietu vezima kai brolis miega,tampo,soske istraukia,ir dar n... sunybiu krecia,ir mane isveda is kantrybes,Matas tik paguldytas rekia kiek tik gali,kol as ji sutvarkau mano nervai nebelaiko visai,Na tada jau kencia Ugne,as Nebezinau jau ka daryt,isvis labai negraziu minciu lenda i galva,reiktu gal kokiu raminanciu pagert....Zaviuosi tavim kad sugebi taip sauniai augint vaikus ir skirti jiems tiek silumos,meiles....As su tuo nesusitvarkau..... Vylmucka,Ugne nuo puikiausiai sedi vezime,galetu vaziuot ir vaziuot,o del nesiokles cia iseitis tikrai tik galvoju kad gal dar per mazas?
Vejune, patikek ir man tu metu kilo ziauriu minciu, zinau apie ka kalbi... jei Ugnyte sedi vezime siulau vezimu isigyt pametinuku, pamatysi bus lengviau..
tiesiog prasyk vyro pagalbos, gal gali padeti kokie giminaiciai arba zinau viena seima, kuri turedama pametinukus samdesi aukle..
matau, kad tau tikrai reikia pagalbos, o zinok Ugnytei irgi labai sunku taip pat kaip tau,ji gi vaikas ne specialiai viska daro...
zinau kazkur netoli liepu g, gyveni, as ten daznai einu pas tevus, galetume kada kokiam parkeli susitikt