Eglė V parašė:
Man 42m. Ir šiuo metu laukiame pagranduko, o vaikams 18 ir 14m.![]()
Kaip smagu. Sveikinu
Ilgai planavote, įdomu kitų pairtys
Eglė V parašė:
Kaip smagu. Sveikinu
Ilgai planavote, įdomu kitų pairtys
Zojyte parašė:
Kaip smagu. SveikinuIlgai planavote, įdomu kitų pairtys
![]()
Mintis apie trečią vaikelį buvo atėjusi prieš kokius 3m. Prieš metus buvau "pastojusi", bet pasirodo, kad tai buvo ne pastojimas, o pūslinė išvisa (vėžinių lasteliu dariniai, linkę supyktibėti), todėl darė abraziją. Viską išgramdė ir pasakė, kad dėl tokio gradymo ir metų jau nieko nebesitikėti. Tai va, metus nesisaugojom iki pasirodė dvi juosteės vėl
Eglė V parašė:
O kokia reakcija giminaicių ar darbe buvo kad lauketės🤔
mamute. parašė:
Reakcija normali
nebe "veronikos laikai" kad kažkuo stebėtusi
mamute. parašė:
Giminaičių, draugų ok. Nustebinom bet džiaugėsi. Darbe labiau nuostaba. Kaimynai pamatė tik su vežimėliu 🤣 paklausė kurio vaiko vėžinu ala "anukėlę" 🤣🤣🤣 pas mus tarp vyriausio ir mažėlės 20 m, tarp kitų 19m ir 13 m 😉
Nerko parašė:
Giminaičių, draugų ok. Nustebinom bet džiaugėsi. Darbe labiau nuostaba. Kaimynai pamatė tik su vežimėliu 🤣 paklausė kurio vaiko vėžinu ala "anukėlę" 🤣🤣🤣 pas mus tar…
Pas mane ir vienai dukrai 18 kitai bus 20🙂kažkada su sese buvau kalbėjus kad norėčiau dar vieno tai sako nejuokik žmonių pažiūrėk kiek metų tau🙄tai kz kokia reakcija bus,na darbe dirbu moteru kolektyve,tai manau dauk žvilgsnių sulauksiu🤭
mamute. parašė:
Pas mane ir vienai dukrai 18 kitai bus 20🙂kažkada su sese buvau kalbėjus kad norėčiau dar vieno tai sako nejuokik žmonių pažiūrėk kiek metų tau🙄tai kz kokia reakcij…
Man tai visiskai vienodai kitu nuomone, kad tik duotu Dievas.😔
mamute. parašė:
Pas mane ir vienai dukrai 18 kitai bus 20🙂kažkada su sese buvau kalbėjus kad norėčiau dar vieno tai sako nejuokik žmonių pažiūrėk kiek metų tau🙄tai kz kokia reakcij…
O dieve...kokie dar komentarai..tegu kiekvienas savęs žiūri, o ne "nejuokinkit žmonių"..viskas priklauso nuo to kaip jauciates patys, o ne kas ką galvoja ar sako
mamute. parašė:
Tikrai mažiausiai reik kreipt dėmesio į kitus. Svarbu kaip Jūs norit ❤️
Tiesa sakant man labiausiai baisu buvo vaikų reakcija - bet ju buvo tokia liuks kad ašarą spaudžia 🥰 gimus sesei vidurinėlis išsitarė kad jis visada svajojo turėti sesę :))) ir šiaip tie didieji net ir tas mūsų 14 m paaugliukas toks ramstis taip jie moka, nori , užsiima su mažyle ❤️❤️❤️
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai