busiumamyte parašė:
labas mamytes,turiu tokia problemele jau eina man 8menuo ir vis niekaip negaliu susitvarkyti su dekretu ,seniausiai padaviau agenturai savo certifikata ir kita lapa…
pagrasink, kad nueisi kur priklauso, i citizen advise bureau.
busiumamyte parašė:
labas mamytes,turiu tokia problemele jau eina man 8menuo ir vis niekaip negaliu susitvarkyti su dekretu ,seniausiai padaviau agenturai savo certifikata ir kita lapa…
Veziuke parašė:
o kas tai yra? manai turetu padeti?
Veziuke parašė:
tai nemokamai teikiama pagalba zmonemis ivairiais klausimai, vienas is ju, nesaziningi darbdaviai ir t.t.
aciu,turesiu omeny tai
PaneleI parašė:
Ne cia ne del mano svorio del lelytesji visai beveik nepriauginejo svorio tik i ugi ejo:/
Sveikute, pirmiausia sveikinu tave susilaukus dukrytes
kaip tau jautiesi, ar jau atsigavai po gimdymo? kaip tau sekesi? ar padejo bent kiek ta tens machine?
Sveika,dekui labai;)ne,vis dar atsigaudineju gimdymas laaaaabai sunkus buvo,net baisu prisiminti.O del to masinos taip man ji labai padejo nezinau kaip buciau istverus be jos ;) rekomenduoju,aisku kuo anksciau pradedi tuo ji naudingesne nes pavelavus jau gali nebejausti jos gerio;)
PaneleI parašė:
Sveika,dekui labai;)ne,vis dar atsigaudineju gimdymas laaaaabai sunkus buvo,net baisu prisiminti.O del to masinos taip man ji labai padejo nezinau kaip buciau istve…
Tai labai gerai, kad padejo, reikes ir man tada ja pasnaudoti
ar jau namuose pradejai naudoti, ar tik ligoninej?
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai