PaneleI parašė:
Mergaites taip pat;)
Tai saunu :)O kiek skanu turejai?
PaneleI parašė:
Mergaites taip pat;)
Tai saunu :)O kiek skanu turejai?
PaneleI parašė:
Turejau 6 skanus;) pacioi pradzioja lb sekes sunkiai priaugti svorio tad reikejo susirupinti;)
Tai, kad cia niekas net nesirupina kiek svorio priaugi..bent jau manes tai net nepaklause niekas apie svori. Tai nebent tu labai kuda
as tai net nesekiau savo svorio pradzioj
Vasarelle parašė:
Labas, na teko girdeti man ne is vienos mamytes, kad po epidurinio kankina nugaros skausmai..ir netgi gan ilga laika. Visur savu minusu ir savu pliusu, ir naturalia…
Svarbiausia nusiteikti gerai. Nebijok skausmu ne visom jie baisus. Ir neklausyk ka sneka ir ikalbineja kiti. Skausmas kuri istversi pasimirs ta pat minute kai ant ranku laikysi savo angeliuka. Nebusi blogesne mama jei pasiprasysi nuskausminamuju. man iki pat gimdymo kale kad visos pagimdo ir as pagimdysiu. Nebijau skausmo, bet man nepavyko be nuskausminamuju ir as nebijau to pripazinti. Svarbiausia kad jaustumeisi pati gerai, o ka kalba kiti velniop juos. Nepaisant visko linkiu labai lengvo ir greito gimdymo :).
PaneleI parašė:
Ne cia ne del mano svorio del lelytesji visai beveik nepriauginejo svorio tik i ugi ejo:/
Nu tai turesit manekene ;) svarbu, kad dbr jau viskas gerai, as pradzioj irgi turejau problemu, bet pirmus menesius prabuvau Lietuvoj galima sakyti, tai lankiausiai privazioje klinikoje. Bet dbr jau viskas ok
nijoliuks parašė:
Svarbiausia nusiteikti gerai. Nebijok skausmu ne visom jie baisus. Ir neklausyk ka sneka ir ikalbineja kiti. Skausmas kuri istversi pasimirs ta pat minute kai ant r…
Na, as ir nemanau, kad butina kentet jei gali nekenteti
as tikrai buvau rimtai susimascius apie epidura, tik mane gasdina tie nugaros skausmai like po tos proceduros, nes labai jau daug kas tai patvirtina. Na, bet ziuresim kaip bus, planuoti galima vienaip, bet kaip pati sakei, gaunasi visai kitaip
nijoliuks parašė:
Svarbiausia nusiteikti gerai. Nebijok skausmu ne visom jie baisus. Ir neklausyk ka sneka ir ikalbineja kiti. Skausmas kuri istversi pasimirs ta pat minute kai ant r…
oi,as visa laika rekiau: - epidiurui NE. Bijojau taip pat visu pasekmiu, bet kai atejo tas gimdymas. Pripazinau, kad man jo reikia. Buvo baisu, tik nezinau kas labiau. Ar skausmas ar epidiuras? ta minute negalvojau apie save, rupejo tik mazyle. vandenys nuleisti, gimda neatsidarineja, o mazyle gali uzdusti per ilga laika budama be vandenu. ta minute nerupi galimos pasekmes tau, svarbiausia mazyle. Snd esu laiminga ir tikrai planuoju viska pakartoti po geru keliu metu. Skausmas nublanskta kai matai besisypsanti savo angeliuka. Nebijok, kai bus skirta taip nutiks :). Galvok tik apie viso sito rezultata, o jis patikek tikrai nuostabus:).
nijoliuks parašė:
oi,as visa laika rekiau: - epidiurui NE. Bijojau taip pat visu pasekmiu, bet kai atejo tas gimdymas. Pripazinau, kad man jo reikia. Buvo baisu, tik nezinau kas labi…
Man labai idomus gydytoju sprendimas, maniau jei vandenys nubege, o gimda neatsidarineja, tai jie daro cezari, ar epidurinis skatina gimdos atsiverima? maniau tik skausma nuima
na as ir negalvoju apie save, svarbu, kad leliukui viskas butu gerai
labas mamytes,turiu tokia problemele jau eina man 8menuo ir vis niekaip negaliu susitvarkyti su dekretu ,seniausiai padaviau agenturai savo certifikata ir kita lapa kuri turejau uzpildyti ,kad gauciau atsakyma is savo agenturos mokes man ar nemokes,kadangi esu isitikinusi jog man nemokes,bet be to ju atsakymo kaskokios formos negaliu ir job centre tvarkytis :? nezinau jau nei kur kreiptis,kiekviena savaite vaikstau i agentura beje cia pmp recruitment vyksta tokie dalykai..ir negaliu patiketi,jog ten sedincios darbuotojos tiesig vaiko mane.. gal kuri turejote panasia situacija,nes tikra nezinau kaip isireikalauti to atsakymo su kuriuo galeciau susitvarkyti dekretines..
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai