dova29 parašė:
nu juokinga ar ne, bet skirtumas matosi![]()
TAI BLOGAI.....nes dar jo neturetu matytis
dova29 parašė:
nu juokinga ar ne, bet skirtumas matosi![]()
E.D.A.D. parašė:
bet matosi - širdis makaluojasi, kraujas uždegimą stiprų rodo, jau organizmas kitaip reaguoja į nėštumą negu pirmą kartą
dova29 parašė:
bet matosi - širdis makaluojasi, kraujas uždegimą stiprų rodo, jau organizmas kitaip reaguoja į nėštumą negu pirmą kartą
o tu isitikinus kad esi
E.D.A.D. parašė:
o tu isitikinus kad esi![]()
testas teigiamas, vakar pasidariau kraujo tyrimą , rytoj eisiu atsakymo ir tada jau tikrai bus viskas aišku.
dova29 parašė:
testas teigiamas, vakar pasidariau kraujo tyrimą , rytoj eisiu atsakymo ir tada jau tikrai bus viskas aišku.
tada sveikinu
na sirdies plakimas ir kiti pozymiai kuriu nejautei per pirma nestuma tikrai nera pozymis kad tu pasenai....nes mano abu nestumai buvo skirtingi su skirtingais pozymiais ir taip buna daugumai kad tos pacios nestukes skirtingi nestumai ir skirtingi gimdymai
Laba diena
esu naujoke cia
Turiu toki klausima, planuajam su draugu lialiuka, mes tai bandem spalio 22,( ir labai stengiemes) nes pirma karta
man menesines prasidejo 28 spalio, ar tai reikia kad as nepastojau ar dar pastosiu, nes kaip ir riekia tai darem pries menesines, kada galeciau jau manit kad pastojau,
E.D.A.D. parašė:
tada sveikinuna sirdies plakimas ir kiti pozymiai kuriu nejautei per pirma nestuma tikrai nera pozymis kad tu pasenai....nes mano abu nestumai buvo skirtingi su skirtingais pozymiais ir taip buna daugumai kad tos pacios nestukes skirtingi nestumai ir skirtingi gimdymai
ačiū
taip žinau, kad nėštumai gali būti visiškai skirtingi, tiesiog stebiu save labai , galbūt todėl tiek visko pamačiau
pastojai tu nescia...
19metu parašė:
Laba dienaesu naujoke cia
![]()
Turiu toki klausima, planuajam su draugu lialiuka, mes tai bandem spalio 22,( ir labai stengiemes) nes pirma kartaman menesines prasidejo 28 spalio, ar tai reikia kad as nepastojau ar dar pastosiu, nes kaip ir riekia tai darem pries menesines, kada galeciau jau manit kad pastojau,
![]()
dova29 parašė:
ačiūtaip žinau, kad nėštumai gali būti visiškai skirtingi, tiesiog stebiu save labai , galbūt todėl tiek visko pamačiau
![]()
nestebek atsipalaiduok ir megaukis
E.D.A.D. parašė:
krutine skaudeti turi per ov.....poto atslugsta ir savaite pries mmm vel....per ov gali ir pilvo apacia skaudeti,irzlumas,mane ir pykina.....zinokit panos labai keistai atrodo kaip planuojancios 2-3 ciklus jau kalba apie nevilti
na niekada man per ovuliacija jokiu simptomu nebuna, o krutine manau pradeda po truputi skaudeti jau del kitu mmm, nes man buna lieka 2 savaites iki mmm ir pradeda krutine skaudeti.Na esam nekantrios uztai ir neviltis ima...
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai