2024.01.03 12:20 (prieš 2 m.)
pušynėlis parašė:
Tai mm trunka 7d, o po to teplioja? Nes 7 dienos dar atseit norma, bet 9 ir daugiau jau tikrai nebe. Bet tas gausus kraujavimas ir geležies kritimas, dideli skausma…
Iš esmės taip, per tas 7d būna visada mini pertrauka po gausiausių dienų, tada kelios dienos normalios ir 7 diena kelis paskutinius kartus dar pasirodė šviesesnio kraujo, o vėliau tepliojimas. Pvz šnd 9d., bet taip atrodo jau vakar išskyrų nedaug buvo, šiandien kol kas išvis nėra, bet negiriu ryto be vakaro. Sunku man su ginem, nes pas pirmąją nuėjau būdama 20 metų ir mane taip sutraumavo, kad sakiau gyvenime nebeisiu. Bet nėjau pas kitą prieš pusantrų metų, kai šeimos gydytoja įkalbėjo, kad pagal amžių būtina gk tepinėlio tyrimą pasidaryti. Nu tikrai kruopščiai viską patikrino, nes papasakojau kaip buvo su buvusia gine, norėjo įsitikinti, kad viskas gerai, nes ilgą laiką nesitikrinau. Bet ir iš pirmos ir iš antros gines dėl mm gavau pasiūlymą kt, o jų aš nenoriu. Ir skausmai būna tik 1-2d. Tikrai baisūs, bet ir mano mamai taip pat būdavo iki gimdymo.
Tai nežinau bandysiu gal dar užsiregistruoti pas tą pačią, baisu vėl ant raganos papulti einant pas naują. Pasidalinkite jei turite rekomendacijų kur lankytis Kaune ☺️