s890507s parašė:
sveikos as su klausimeliu ar gali ov ivykti savaite anklsciau nei turetu buti? man iki ov 7 dienos o testas pagaliau paryskejo tiek kad tikrai pikas. tai taip isein…
Tikrai gali būti. ☺️
s890507s parašė:
sveikos as su klausimeliu ar gali ov ivykti savaite anklsciau nei turetu buti? man iki ov 7 dienos o testas pagaliau paryskejo tiek kad tikrai pikas. tai taip isein…
Tikrai gali būti. ☺️
Noriu123 parašė:
Sveikos, ar galima traktuoti kaip teigiamą?
Bandykit kitoki. Susiliejes sis
Sveikos. Labai linkiu visoms, kad svajonės šiais met išsipildytų 🥹
O dabar su klausimėliais: ar pavyko kuriai nors pastoti per pirmą stimuliaciją letrozoliu 5 mg? Dar tarp kitko, gyd užsiminė kad padidėja tikimybė daugiavaisiam nėštumui, naudojant šį preparatą, tačiau kaip supratau, jis būtų nepalankus. Gal žinot kodėl? Ačiū visoms 😘
Leukotėja parašė:
Sveikos, šian turėjo būti mm diena.
Matosi, po keliu dienu pakartokit,.linkiu rysketi
Leukotėja parašė:
Sveikos, šian turėjo būti mm diena.
Gražus vaiduokliukas, linkiu ryškėti 🌸
Laba merginos, vaikelio laukimas nerimo pilnas vėl.. kovo mėnesį turėjau operacija dėl nesivystančio. Dabar paskutinės mm buvo gegužės 23d. Birželio 18 jau pamačiau gana ryškiai teigiamą. Buvau atostostogose Turkijoje. Vakar grįštant oro uoste sutepliojo rudai, koks puse šaukštelio rudo kraujo, jau nurašyt nėštumą turbūt arne? Pilvą skaudėjo... šiandien pailsėjau, jaučiuosi gerai. Su praeitu nesivystančiu tepliojimų neturėjau. Naktį grįžusi iš karto pasidariau antrą testą, tokį ryškų rodo o džiaugsmo nulis

Lovelov parašė:
Laba merginos, vaikelio laukimas nerimo pilnas vėl.. kovo mėnesį turėjau operacija dėl nesivystančio. Dabar paskutinės mm buvo gegužės 23d. Birželio 18 jau pamačiau…
Prg sekate? Neskubeciau su tokiomis isvadomis, nepasidarius prg tyrimo ir nepasikonsultavus su gydytoja.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai